• 瀏覽: 3,217
  • 回覆: 30
英格蘭歷史悠久大球會…英足總會有特別處理!

熱賣及精選
呢隊西波,到真係跌落17位時,就會認真贏返幾場…

英超揀波踢,阿仙奴出晒名…

李天命常說的,勝利者並非說最後一句的那個人,但很多人都喜歡搶著說最後一句,好像這才是贏家。
南華當年包尾
都有足總留佢啦
不過佢地之後幾年自動放棄唔踢港超
自願降班

言之過早      阿記有實力嘅    未到時候啫

降級不大可能 畢竟英超墊底的實力不行~~~

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2020/12/22 08:20 發表

南華當年包尾
都有足總留佢啦
自願降班
流浪都係, 降班但挽留, 歷史球會

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘

我是一條廢中

走下一個又一個, 我愛你們, 但可惜已經太遲
若阿仙奴降班,全隊將會減薪25%

據英國媒體報導,如果阿仙奴從英超聯賽降班,全隊將面臨25%的降薪,而這將讓阿仙奴的年度工資單減少3750萬英鎊之多。

《每日郵報》稱,根據合約規定,如果阿仙奴從英超降班,所有球員都必須接受25%的降薪幅度。目前球會的年度工資單高達1.5億英鎊,其中奧斯爾(Mesut Ozil)、奧巴美揚(Aubameyang)都在英超工資最高的球員行列。

目前,阿仙奴在英超聯賽中排名第15位,比降班區高出4分。

https://soccer.sina.com.hk/news/1/20201222/12541741/

12月27日主場對車路士 ,12月30日作客白禮頓,1月3日作客西布朗, 黎緊呢三場好關鍵。

引用:
原帖由 tx96 於 2020-12-22 11:08 AM 發表

據英國媒體報導,如果阿仙奴從英超聯賽降班,全隊將面臨25%的降薪,而這將讓阿仙奴的年度工資單減少3750萬英鎊之多。

《每日郵報》稱,根據合約規定,如果阿仙奴從英超降班,所有球員都必須接受25%的降薪幅度。目前球會的年度工資單高達1.5億英鎊,其中奧斯爾(Mesut Ozil)、奧巴美揚(Aubameyang)都在英超工資最高的球員行列。

目前, ...
有d料都走人啦 仲同你踢 或者美國賤老細都賣盤啦 可能仲好 似列斯重新建立

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2020-12-22 08:20 AM 發表

南華當年包尾
都有足總留佢啦
自願降班
話時話 似當年南華 人腳吾差 但冇鬥志 好多中柱中楣 呢頭吾入果頭俾人攻入

97-98球季曼聯一度領先阿仙奴13分,但最後慘被阿仙奴超前奪冠⋯⋯而家阿仙奴落後榜首我17分啫,仲有半季有多,未絕望嘅!

引用:
原帖由 tx96 於 2020-12-22 11:08 AM 發表

目前, ...
當今季尾真係降班, 到時Oezil已完約

阿仙奴美國班主OUT!

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-12-22 11:30 AM 發表

12月27日主場對車路士 ,12月30日作客白禮頓,1月3日作客西布朗, 黎緊呢三場好關鍵。
回想千禧年時代的兵工廠對住以上任何三隊都食硬easy win.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]