• 瀏覽: 1,817
  • 回覆: 17
想買張2座位梳化 最好皮 / 膠
因為屋企有寵物自己又成日倒瀉嘢
睇過宜媽家私好似唔舒服
淘寶又信得過無? 有無人有經驗分享

熱賣及精選
引用:
原帖由 意見大師 於 2020-12-23 04:27 PM 發表

睇過宜媽家私好似唔舒服
淘寶只係一個購物平台, 大廠細廠山寨廠都可以放野上去賣, 點知你出幾多錢買咩貨?
在內地買左貨不對辦, 可以退貨唔畀錢, 但在香港你要退返上去就極麻煩
買梳化, 最緊要試坐, 睇下舒唔舒服, 冇得試只係碰運氣...
唔好話淘, 我在香淘某大型連鎖店, 睇完試完,又咪買左返來唔夠一年就爛, 年半就成張掉左...

梳化我就冇淘過, 燈及電腦椅就淘過, 揀D多人買既大廠,冇咩問題

香港政局特色:一班賤人暗助一班癲人去煽動一班傻人出手做蠢事。賤人永遠坐在上游,唔使上身。
一張梳化例如一仟,可能坐一年半載 !

一張梳化如果三仟,可能坐十年。

我果張係真皮名牌雙座位梳化,17年前買咗約三仟多,用到現在都無裂無爛 ! 

買梳化去門市試,好唔好坐,無得慳

引用:
原帖由 意見大師 於 2020-12-23 04:27 PM 發表

睇過宜媽家私好似唔舒服

2座位梳化 最好皮 / 膠

屋企有寵物自己又成日倒瀉嘢。
[color=rgba(0, 0, 0, 0.6)]此情況用簡單的吧。

搜: 二人位小沙發。小戶型小沙發。
辦公室二人坐沙發 也很長。

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
早好多年前在德爾斯,我和朋友買同一款,我張用到現在還好好(約1O年了),但朋友用2年就無彈力了

引用:

睇過宜媽家私好似唔舒服
有寵物驚佢知抓爛~

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2020-12-23 07:14 PM 發表

一張梳化例如一仟,可能坐一年半載 !

一張梳化如果三仟,可能坐十年。

我果張係真皮名牌雙座位梳化,17年前買咗約三仟多,用到現在都無裂無爛 ! 
如果係我都揀3仟幾嗰隻物有所值,但係樓主有養寵物驚佢抓爛。

有養貓狗緊係要買實木啦

先睇,後網購

引用:
原帖由 ZQQ 於 2020-12-24 11:29 發表

如果係我都揀3仟幾嗰隻物有所值,但係樓主有養寵物驚佢抓爛。
如果養貓狗最好用呢種

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2020-12-24 03:05 PM 發表

如果冑養貓狗最好用呢種

呢種咩梳化咁得意?

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2020-12-24 03:05 PM 發表

如果養貓狗最好用呢種

夠堅!!!!

引用:
原帖由 ZQQ 於 2020-12-24 11:27 AM 發表

有寵物驚佢知抓爛~
師兄貼心
真係好驚

如果你要舒服 就唔好網購
舒服呢樣嘢好個人 一定要自己試下先知

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]