• 瀏覽: 10,164
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
全球上映首個周日票房只有3820萬鎂左右
相信華納宣告上映時,要冒風險也不想浪費聖誕節檔期
點知歐美疫情越黎越嚴重,英國還有出現變種逃亡潮
亞洲市場都唔見到好到邊,日韓疫情爆到七彩
香港本來排好期上星期要上映.....點知又衰左
會唔會最後票房仲衰過花木蘭?
電影上映後評價並不是很好
因為超級英雄片氾濫,觀眾早已養成重口味
神奇女俠1984拍得太溫馨,動作場面少而且不夠刺激
導演想拍一套另類英雄片,可惜並唔係觀眾想要的
據說導演早構想好WW三部曲
如果呢部太慘淡,第三部可能胎死腹中

熱賣及精選
再睇人都癲啦,套套劇都英雄,美國死左幾十萬人都仲用英雄洗腦

預左,日日死人,仲播咪D女西權片洗腦動作又係替身

周圍都上唔倒,上倒都唔係個個有膽或有意欲去睇票房低都預左啦!不過咁,部部戲都唔敢上嘅話,佢個影期有機會延長,可能細水長流呢!

華納自己攞黎衰
其實早就排左上年聖誕節北美上映
結果自己驚左星戰9,改期到今年3月
之後一直延期

引用:
原帖由 sclee1209 於 2020-12-23 07:48 PM 發表

全球上映首個周日票房只有3820萬鎂左右
相信華納宣告上映時,要冒風險也不想浪費聖誕節檔期
點知歐美疫情越黎越嚴重,英國還有出現變種逃亡潮
亞洲市場都唔見到好到邊,日韓疫情爆到七彩
香港本來排好期上星期要上映.....點知又衰左
會唔會最後票房仲衰過花木蘭?
電影上映後評價並不是很好
因為超級英雄片氾濫,觀眾早已養成重口味
神奇女俠1984拍得太溫馨,動作場面少而且不夠刺激
導演 ...
換過日本AV導演拍,
我會考慮捧場。

引用:
原帖由 黃老邪 於 2020-12-24 03:17 PM 發表

換過日本AV導演拍,
我會考慮捧場。
AV版已經拍過

其實佢上我會睇

唔關套戲事,疫情影響無咁多人去睇戲啫,我就一定睇

引用:
原帖由 OUSET 於 2020-12-26 01:04 AM 發表

吊 我上網down左高清睇 唔錯.....幾好睇!
有深度,好睇,無得戲院上好可惜

引用:
原帖由 OUSET 於 2020-12-26 01:04 AM 發表

吊 我上網down左高清睇 唔錯.....幾好睇!
係咪 講多過 打架?

引用:
原帖由 jelly1980 於 2020-12-26 02:42 PM 發表

係咪 講多過 打架?
文戲係多,但我覺得有意思~主要得3場打,打的Marvel已經大把,呢套反而好滿意

非戰之罪. 一來而家咁既環境, 好多人都唔會入戲院睇戲.
二來, 美國25號先開始有限度上映, 仲要上映同時間放上HBO MAX(雖然只係一個月)
票房點會好呀?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]