• 瀏覽: 9,088
  • 回覆: 44
  • 追帖: 3
請問各位師兄有沒有$100以下的超市紅酒推介(最好有圖片),因為家裏每天飲2-3支,所以不可以太貴,感謝

熱賣及精選
格魯吉亞乾紅葡萄酒

回覆 引用 TOP

太多選擇, 先選國家再選葡陶

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kennethsoho 於 2020-12-26 09:23 AM 發表

請問各位師兄有沒有$100以下的超市紅酒推介(最好有圖片),因為家裏每天飲2-3支,所以不可以太貴,感謝
a lot of selection per grape and country.

附件

IMG-20180803-WA0003.jpg(129.26 KB)

2020-12-26 11:18 PM

Mouton

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kennethsoho 於 2020-12-25 06:23 PM 發表

「家裏每天飲2-3支」?真喺一個大家庭啊😲

引用:
原帖由 Frederico 於 2020-12-27 01:00 AM 發表

「家裏每天飲2-3支」?真喺一個大家庭啊😲
兩個飲

引用:
原帖由 kennethsoho 於 2020-12-27 03:18 PM 發表

兩個飲
If you both are young age. It's fine. May be try something
better at same budget and select grape of your best desire.

回覆 引用 TOP

yellow tails rawaons

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kennethsoho 於 2020-12-27 12:18 AM 發表

兩個飲
一人每日一支半?後生可畏,我頂唔順囉。

每日飲兩三支, 一年飲成千支, 超巿逐支試下都試齊了, 咁有經驗都仲要人介紹? 

回覆 引用 TOP

HKTV Mall Wolf bass yellow label $40 per bottle

回覆 引用 TOP

我飲唔曬一支 師兄 勁

回覆 引用 TOP

阿根廷有支K字頭,果支平靚正,有特色,唔似一般新世界果D咁甜

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]