• 瀏覽: 4,050
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
入定D靚膠塞、304鋼牙看門口。。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
熱賣及精選
Good,方便維修

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-12-28 04:18 PM 發表

入定D靚膠塞、304鋼牙看門口。。
邊度買ga?  tb? 有冇link share

引用:
原帖由 colalinwan 於 2020-12-28 04:55 PM 發表

邊度買ga?  tb? 有冇link share
7👈🔐WQfIcrwkpMS£dἌ開👉淘baӧ👈或點̸擊̸鏈節 https://m.tb.cn/h.4TouEil?sm=2b8232 至瀏覽er【德國慧魚FIXtainer DUOPOWER尼龍塑料膨脹管螺絲家用套裝6 8 10mm】

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-12-28 05:07 PM 發表

7👈🔐WQfIcrwkpMS£dἌ開👉淘baӧ👈或點̸擊̸鏈節 https://m.tb.cn/h.4TouEil?sm=2b8232 至瀏覽er【德國慧魚FIXtainer DUOPOWER尼龍塑料膨脹管螺絲家用套裝6 8 10mm】
香港地做工程冇人bye你㗎....
入啲咁嘅貴嘢.....打咗入牆佢又睇唔到...
始終覺得你只係用呢一隻....

“一個人雖然作案未遂或尚未作案,但是只要有過這個心思,就是該死”
引用:
原帖由 law31 於 2020-12-28 06:20 PM 發表

香港地做工程冇人bye你㗎....
入啲咁嘅貴嘢.....打咗入牆佢又睇唔到...
始終覺得你只係用呢一隻....
做人地嘢要當做自己嘢,
要過得自己至得。

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-12-28 06:22 PM 發表

做人地嘢要當做自己嘢,
要過得自己至得。
但係你收唔返個價錢呢.....

“一個人雖然作案未遂或尚未作案,但是只要有過這個心思,就是該死”
引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-12-28 06:22 PM 發表

做人地嘢要當做自己嘢,
要過得自己至得。
我意思即是話你用咗幾好嘅料都冇人知

引用:
原帖由 law31 於 2020-12-28 06:23 PM 發表

但係你收唔返個價錢呢.....
但我瞓得着。。

引用:
原帖由 law31 於 2020-12-28 06:23 PM 發表

我意思即是話你用咗幾好嘅料都冇人知
料錢都係有限,但作用大。

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-12-28 06:24 PM 發表

料錢都係有限,但作用大。
理論上你講得啱嘅..
一個工程價錢唔爭在嗰幾粒膠質...

引用:
原帖由 law31 於 2020-12-28 06:26 PM 發表

理論上你講得啱嘅..
一個工程價錢唔爭在嗰幾粒膠質...
小弟冇做工程,只不過有時幫吓朋友

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-12-28 06:27 PM 發表

小弟冇做工程,只不過有時幫吓朋友
若果不是工作所需...達致宣傳效果
只是作為義工......你這一個朋友便是下了重本......

引用:
原帖由 law31 於 2020-12-28 06:30 PM 發表

若果不是工作所需...達致宣傳效果
只是作為義工......你這一個朋友便是下了重本......
衰興趣。。

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2020-12-28 06:31 PM 發表

衰興趣。。
其實呢樣嘢我都好認同嘅......
為興趣而買好多工具.....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]