• 瀏覽: 2,147
  • 回覆: 33
本主題由 青森冬雪 於 2020-12-29 11:14 AM 移動
我叫佢送iphone,佢話無錢俾我發現佢身家買哂阿里爸爸,小妹無玩開股票,睇新聞都知跌好多,應唔應該分手咁無眼光

我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
熱賣及精選
分啦咁蠢買錯股遲早乞食

引用:
原帖由 大北997 於 2020-12-28 06:18 PM 發表

分啦咁蠢買錯股遲早乞食
你洗唔洗咁多快手

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-12-28 06:18 PM 發表

你洗唔洗咁多快手
忠實fans

揀你做友就真係無眼光

之後賣你落火坑

引用:
原帖由 熊本肥熊 於 2020-12-28 06:25 PM 發表

之後賣你落火坑
唔巧牙

完了吧,如無意外……

證明揀股同揀女朋友一樣 都係咁無眼光

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-12-28 06:17 PM 發表

我叫佢送iphone,佢話無錢俾我發現佢身家買哂阿里爸爸,小妹無玩開股票,睇新聞都知跌好多,應唔應該分手咁無眼光
冇玩開股票,咁點解成日係財經版蒲頭?你當你哥哥冇到?

引用:
原帖由 風雅頌 於 2020-12-28 07:18 PM 發表

冇玩開股票,咁點解成日係財經版蒲頭?你當你哥哥冇到?
無d咁既事

if there are invested for the better future life? if so, all oik. if not, so.......

揀女朋友同買股票都一樣咁冇眼光

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-12-28 06:31 PM 發表

唔巧牙

引用:
原帖由 fb6ad27b26cf51 於 2020-12-28 07:36 PM 發表

if there are invested for the better future life? if so, all oik. if not, so.......
This is not “English “. This is “Chinglish “ !

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]