• 瀏覽: 36,232
  • 回覆: 266
  • 追帖: 31
是的. 我早上試入過. 登記. 再取消. 後看回其他網上介紹.
其實是預約人數配額. 網上無得選酒店.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小外星人 於 2020-12-30 10:16 AM 發表

我入到去的版面、不是這樣的
師兄你入到去在得揀酒店的版面,可否截圖看看?

引用:
原帖由 春天消失的冬季 於 2020-12-30 12:45 PM 發表

師兄你入到去在得揀酒店的版面,可否截圖看看?
有得揀酒店的版面,寫到明比貨車用的

引用:
原帖由 stephen_5h 於 2020-12-30 12:47 PM 發表

明白

回覆 引用 TOP

個網 早上10點仲開到, 10點後到依家好似死埋,上唔到

引用:
原帖由 stephen_5h 於 2020-12-30 12:47 PM 發表

是、我早上一早、看到是跨境貨車司機的

引用:
原帖由 小外星人 於 2020-12-30 12:50 PM 發表

是、我早上一早、看到是跨境貨車司機的
我只入到預約版面. 看不到酒店版面, 過幾天再去看下先.

回覆 引用 TOP

預約會唔會比搶i 瘋仲難?

引用:
原帖由 不能輸的秘密 於 2020-12-30 12:52 PM 發表

預約會唔會比搶i 瘋仲難?
1月可能比較難預約. 因太多人回中國. 同時去個網. 個伺服器應未必頂到

家下5號都可以預約

回覆 引用 TOP

中國醒呀,怕香港人可能回去播毒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 icyken 於 2020-12-30 12:58 PM 發表

1月可能比較難預約. 因太多人回中國. 同時去個網. 個伺服器應未必頂到
變相出左呢個系統,限制左返上去人數限制

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 airhei 於 2020-12-30 03:56 AM 發表

有咩分別?咁之前無成功預約住邊?訓街?
5號果日開始個個要先預約,如無預約 過左去可能叫你返香港再係香港酒店隔離14日。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 二叔持倉 於 2020-12-29 11:30 PM 發表

即是類似半封關, 深圳酒店房間供應有限, 如果預約不了酒店房間就回不了去。
之前新聞唔係話有班隔離嘅港燦投訴內地酒店服務差房價貴咩?依家咪好囉!

引用:
原帖由 lcslch 於 2020-12-29 11:40 PM 發表

可能想控制d人過年前返去內地先實施新措施
你留意下每次香港有大爆發就有一堆人擁返內地,限制人數好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]