• 瀏覽: 5,195
  • 回覆: 19
小弟係AD排左EXPLORER II 黑面大約半年
仲未有消息
想問下各位師兄應該繼續等定搵出面既舖頭買?
想問問師兄有冇可靠既鋪頭推介下?
謝謝!

精選汽車
1, 出面揾,排唔到
2 去VIP station 睇睇

白面全支橙針吸引d

引用:
原帖由 tat1120 於 2020-12-30 06:15 PM 發表

仲未有消息
謝謝!
現在逢運動款都要等。

CHOW TAI FUK?

二手鋪有貨噢,不過都要60k以上班我前排放左,而家等入另一隻

等,搵多幾間排

師兄你冇買過吓野的話,代理店點會俾你,其他有水位嘅運動款一樣諗都唔駛諗!

引用:
原帖由 tat1120 於 2020-12-30 06:15 PM 發表

仲未有消息
謝謝!
依家要排運動款基本上是不可能的,只能夠俾出面揾。

其實有邊間二手鋪買錶穩陣,唔會假?麻煩各位師兄🙏

引用:
原帖由 JANMA 於 2020-12-31 02:36 PM 發表

如果有人答,個 post 會比人 close....

引用:
原帖由 JANMA 於 2020-12-31 02:36 PM 發表

你估擺街邊檔咩,邊得嚟咁多假!人哋10萬、8萬一個月租,呃完你一個即刻落閘走人咩!面對面有實物比你睇反而唔信,D電話騙子連樣都未見過就信到十足。。

排住等, 等住入, 預咗食炒.
二手市場入就入NOS, 而二手年份較早可以平入不過小心古惑嘢.
祝樓主早日入手.

引用:
原帖由 pk1167 於 2020-12-30 08:51 PM 發表

白面全支橙針吸引d
師兄英雄所見略同

AD排隊?算罷啦…

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]