• 瀏覽: 22,986
  • 回覆: 111
  • 追帖: 1
叱吒係商台辦 唔係VIUTV 主辦 不嬲 TVB 份約係唔比其下藝員 員工去其他電視台工作(出鏡) 但電台就可以 VIUTV 只係轉播 所以可以去叱吒

熱賣及精選
引用:
原帖由 woltif 於 2021-1-2 11:43 AM 發表

Do姐都可以做叱吒主持,只係佢在無記的地位,無謂令無記尷尬所以唔做。
前年周柏豪都仲有上叱咤攞獎啦!
之前唔同依加了.

老豆有錢!去邊都冇所謂

引用:
原帖由 sunflower2016 於 2021-1-2 12:46 AM 發表

個大口沙成日話賤Fred是接班人,真是笑大個口, 唔知是否靠害, 不過賤Fred都係玩完, 公司唔會重視他
鄭俊弘 上年作品也多.
快閃、不要流淚、血淚的磨練、告白、你是誰、迷團

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-1-2 11:29 AM 發表

睇無問題,無人阻佢地私下睇.
但睇完仲要高調唱出嚟博見報,特別係吳,king jer係咩人佢點會唔知,同佢係social media一唱一和就預見硬報

佢地有無唸過自己同TVB未完約,簽約雙方唔使尊重合約精神?
完約後/解約後做咩話之佢地
電話上台未完約想走都要賠足俾電訊公司,此三人咁做根本係職業失德,亦完全不尊重俾知名度佢地的TVB
基上簽左jw後, 佢同吳都知道在星夢冇發展了.

早已不愁生活,屋企有錢想點都得

佢咁屎,去邊度都一樣啫

引用:
原帖由 stophy 於 2021-1-2 12:25 PM 發表

鄭俊弘 上年作品也多.
快閃、不要流淚、血淚的磨練、告白、你是誰、迷團
你唔駛同賤Fred講好說話, 最近出首非劇歌, 已經2個月,都未上榜, 嘉儀遲出都上左榜,睇出公司放棄他🤭

引用:
原帖由 技工仔 於 2021-1-2 11:35 AM 發表

好大波喎
有胸男仕即加30分,難怪樣子無競敵咁好既都會得米.

嗰陣咁細個已經有成績真係唔錯,佢阿爸阿媽都唔想佢入娛樂圈,但佢就要追夢,點知追左條仔番黎🥴

引用:
原帖由 sand_mouth 於 2021-1-2 12:05 AM 發表

張國榮接班人
講淸楚d,佢只係成日扮張國榮,

引用:
原帖由 假如原始的魚蛋 於 2021-1-2 03:39 PM 發表

嗰陣咁細個已經有成績真係唔錯,佢阿爸阿媽都唔想佢入娛樂圈,但佢就要追夢,點知追左條仔番黎🥴
tvb今年又一批新人入行.
https://www.youtube.com/watch?v=UXIaSHT4cvY

佢去到有冇被柴台?

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-1-2 11:29 AM 發表

睇無問題,無人阻佢地私下睇.
但睇完仲要高調唱出嚟博見報,特別係吳,king jer係咩人佢點會唔知,同佢係social media一唱一和就預見硬報

佢地有無唸過自己同TVB未完約,簽約雙方唔使尊重合約精神?
完約後/解約後做咩話之佢地
電話上台未完約想走都要賠足俾電訊公司,此三人咁做根本係職業失德,亦完全不尊重俾知名度佢地的TVB
王君馨去咗樂小姐嗰邊應該冇問題,但若雞就唔arm 啦,做左人阿媽都咁任性,有冇諗過肥老闆感受,佢咁錫佢,話生仔就去生仔,話番黎就番黎,一番黎又當自己大曬,唔俾獎佢又唔開心,有冇諗過人地要幫你執手尾

引用:
原帖由 假如原始的魚蛋 於 2021-1-2 03:53 PM 發表

王君馨去咗樂小姐嗰邊應該冇問題,但若雞就唔arm 啦,做左人阿媽都咁任性,有冇諗過肥老闆感受,佢咁錫佢,話生仔就去生仔,話番黎就番黎,一番黎又當自己大曬,唔俾獎佢又唔開心,有冇諗過人地要幫你執手尾
這個都失勢了,不如唸下將來去邊好

提示:支持鍵盤翻頁左 右