• 瀏覽: 10,764
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
換了一條Isofrane, 感覺好像年輕了。本身想配一條白色,但感覺不夠白,還是買黑色,夠百撘。

愛就好像風一樣
要來的時候想避也避不了
要走的時候要留也留不都
但只有你
我的愛會像天使一樣
在你開心的時候跟你分享一齊
在你傷心時侯會跟你分擔一齊
在你有危險的時侯會奮不顧身來保護你
不論什麼時候都會守在你的身邊守護著你
精選汽車
CHING Isofrane TUDOR GMT 可以上手圖影一張嗎?THANKS
RUBBER B就見得多

引用:
原帖由 steven2003 於 2021-1-2 12:58 AM 發表

換了一條Isofrane, 感覺好像年輕了。本身想配一條白色,但感覺不夠白,還是買黑色,夠百撘。
11967472 11967473 11967475 11967476
降低隻錶就真

引用:
原帖由 野原新之助XD 於 2021-1-2 04:52 AM 發表

CHING Isofrane TUDOR GMT 可以上手圖影一張嗎?THANKS
RUBBER B就見得多

應ching要求,上手照一張

愛就好像風一樣
要來的時候想避也避不了
要走的時候要留也留不都
但只有你
我的愛會像天使一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 steven2003 於 2021-1-2 12:58 AM 發表

師兄,路過睇到,好似唔係好襯,唔好介意。

師兄,請問你有多大?我比較喜歡原裝鋼帶款。

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-1-2 10:24 AM 發表

師兄,路過睇到,好似唔係好襯,唔好介意。
沒關係,只是自己剛好喜歡,跟各位大大分享一下。

愛就好像風一樣
要來的時候想避也避不了
要走的時候要留也留不都
但只有你
我的愛會像天使一樣
引用:
原帖由 商界的香蕉 於 2021-1-2 11:52 AM 發表

師兄,請問你有多大?我比較喜歡原裝鋼帶款。
原裝鋼帶很好看,但最近一年西裝也小穿,撘配便服較多,所以想換一條錶帶試看看。年紀三十多haha

愛就好像風一樣
要來的時候想避也避不了
要走的時候要留也留不都
但只有你
我的愛會像天使一樣
引用:
原帖由 steven2003 於 2021-1-2 12:06 PM 發表

原裝鋼帶很好看,但最近一年西裝也小穿,撘配便服較多,所以想換一條錶帶試看看。年紀三十多haha
我剛買咗一隻gmt鋼帶比自己做生日禮物,本來想買chorno款,但試後覺得gmt啱我多啲

回覆 引用 TOP

引用:

11967472 11967473 11967475 11967476
不止年輕左,成日鋼都好悶,膠帶玩下色都好有新鮮感

附件

20210102_124828.jpg(59.33 KB)

2021-1-2 12:42 PM

20210102_124942.jpg(54.56 KB)

2021-1-2 12:42 PM

問人問題記得要有禮貌,否則不會回覆. ^_^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jmok0056 於 2021-1-2 08:40 AM 發表

降低隻錶就真
完全同意

回覆 引用 TOP

鋼帶,皮帶,NATO都襯過呢條膠帶

回覆 引用 TOP

換Rubber B 

引用:
原帖由 steven2003 於 2021-1-2 12:05 PM 發表

沒關係,只是自己剛好喜歡,跟各位大大分享一下。
師兄唔好介意,你這款帶配潛水錶先好靚。gmt配鋼、皮或膠也可以,不過唔好有咁大個孔。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]