• 瀏覽: 3,842
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
馬桶水箱蓋裂了。如何修理或購買備用零件?

附件

toilet cover.JPG(38.42 KB)

2021-1-4 09:28 PM

toilet cover.JPG

熱賣及精選
引用:
原帖由 notcool 於 2021-1-4 09:28 PM 發表

馬桶水箱蓋裂了。如何修理或購買備用零件?
淘寶大量

keyword: 馬桶水箱蓋

龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

個馬桶咩牌子/型號?去旺角上海街配啦~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
咪玩啦,裂開咗邊有得修理呀,用膠水(癡)返咩。。。。應該無得淨係買個水箱蓋,要買就成個馬筒買呀啦

去配番個蓋啦, 修乜野吖

用塑土可能得。

淘佬可以訂造,俾個樣佢可以照造。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-1-5 10:43 AM 發表

淘佬可以訂造,俾個樣佢可以照造。
嘩,咁可以可以比d相佢成個坐廁照住copy?

引用:
原帖由 juamac 於 2021-1-5 01:02 PM 發表

嘩,咁可以可以比d相佢成個坐廁照住copy?
有商戶係可以的,印個紙樣+埋尺吋等資料。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
用透明膠板做上蓋, 都幾有動感丫

升市莫估頂,跌市咪鬥氣
引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-1-5 01:03 PM 發表

有商戶係可以的,印個紙樣+埋尺吋等資料。
特登造一個咪好貴?

引用:
原帖由 juamac 於 2021-1-5 01:20 PM 發表

特登造一個咪好貴?
運費好貴。

引用:
原帖由 juamac 於 2021-1-5 01:20 PM 發表

特登造一個咪好貴?
佰鬆D人仔。

我正在查淘寶。Some site 材料是PVC,而不是陶瓷。因此,是輕的。但是它們會為您提供膠帶,因為它太輕了

引用:
原帖由 Forbetter 於 2021-1-5 09:59 AM 發表

用塑鋼土可能得。
塑鋼得我係底加厚補番,都用到7~8年

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]