• 瀏覽: 18,102
  • 回覆: 98
  • 追帖: 8
本人剛收到信中咗荃灣翻新(19/20),想問下如果唔要,是不是20/21的申請會被取消

引用:
原帖由 ckw13289 於 2021-1-6 12:30 PM 發表

本人剛收到信中咗荃灣翻新(19/20),想問下如果唔要,是不是20/21的申請會被取消
我理解係可拒絕兩次,請問師兄咩年資同咩家庭組合申請㗎?

引用:
原帖由 ballsici 於 2021-1-6 04:00 PM 發表

我理解係可拒絕兩次,請問師兄咩年資同咩家庭組合申請㗎?
我10年年資,2人申請

甘我想要其他區,例如屯門 元朗,又可不可以呢

回覆 引用 TOP

點解唔直接問房委

引用:
原帖由 ckw13289 於 2021-1-6 12:30 PM 發表

當然喇

引用:
原帖由 半夜默默的臂彎 於 2021-1-6 06:09 PM 發表

當然喇
保充:係有3次機會被你揀樓,如果3次都拒絕,下一年就停賽一年

引用:
原帖由 ckw13289 於 2021-1-6 05:02 PM 發表

我10年年資,2人申請
唔該師兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夜默默的臂彎 於 2021-1-6 06:12 PM 發表

保充:係有3次機會被你揀樓,如果3次都拒絕,下一年就停賽一年
係最多派3次, 但不一定有3次
無論要唔要都好,
20/21 都會被取消申請

回覆 引用 TOP

荃灣那裡?

從來沒有一個時代的人像現代人那樣認為物質享受是幸福的前提; 沒有任何一個時代的人像現代人那樣吧唯利是圖當做是天經地義的。沒有任何一個時代的人像現代人那樣過於注重物欲的滿足而過少關注靈魂。
如果福x又真係要唔落手既,租住開私樓既話係好難接受既

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>
在職人士唔要,停賽一年

回覆 引用 TOP

引用:

肯個個月養間屋先算啦

回覆 引用 TOP

我好彩中左新樓

vvvvvvVvvvvvVVvvvvvvvvVVVvvvvvvVVVVVvvvvvvvvvv
我都收到彩福邨

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]