• 瀏覽: 6,579
  • 回覆: 52
  • 追帖: 1
香港最長距離係沙頭角去大澳,行車時間三小時就到,點解車內會需要床鋪?
貨櫃拖頭設有床鋪是不是方便貨櫃佬能在深圳包二奶而設?
歡迎討論

精選汽車
嗰度唔係床鋪嚟,嗰度係個表面上有軟墊儲物箱嘅蓋。你見唔見到枕頭同埋張被?

如果係中港跨境拖頭有床舖好常見, 過關隨時等你半日

回覆 引用 TOP

個啲跨境貨車黎,可能中港貨運少左掛。

回覆 引用 TOP

以前排倉有排排可以瞓吓🤷🏼‍♂️依家冇嘢做又可以瞓吓🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 victorwong888 於 2021-1-7 02:00 AM 發表

香港最長距離係沙頭角去大澳,行車時間三小時就到,點解車內會需要床鋪?
歡迎討論
個世界好大架大陸仔

點解外國火車有屎坑
香港冇

遇到討厭亂吠衰狗,只需click一下佢個ID,然後又下角加入黑名單,即可落閘唔比佢入
引用:
原帖由 table_pak 於 2021-1-7 10:11 AM 發表

個世界好大架大陸仔
佢只係井底,望到個天空有限

香港最快開110買部法拉利做咩呢
車廠不會為香港設計一款車
唔好凡事只能香港角度睇天下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sldl 於 2021-1-7 08:33 AM 發表

嗰度唔係床鋪嚟,嗰度係個表面上有軟墊儲物箱嘅蓋。你見唔見到枕頭同埋張被?
那張應該係床
https://youtu.be/c9ysjs_qmlg

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dudehk 於 2021-1-7 10:40 發表

佢只係井底,望到個天空有限
絕世靚抽!

佢的思想仲係2001 nokxx 1.5"黑白芒的年代!只得井底!

tvb再見2020絕世靚抽!99妖視沒落!
無線收入上,有線除黑暴
拜登一上場,侵侵終於香!
豐田銷量漲,低碳天空揚!
大妓院失常,毒果變肉醬!
NBC更強,奧運齊宣揚!
樓主不防到歐美走下,自然見識到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 table_pak 於 2021-1-7 10:11 AM 發表

個世界好大架大陸仔
應該唔係大陸 大陸司機跑慣長途點會唔明

回覆 引用 TOP

樓主好幸福
落後國跑長途可能講緊3、5日一趟,貨車屋仔細細住到3代同堂咁都見過,汽車酒店電影先見得多

以前國內都係,超載捉得多唔敢喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 victorwong888 於 2021-1-7 02:00 AM 發表

歡迎討論
一睇就知你唔係運輸物流啦
計行車路程就得
知唔知有時裝咗危險品或超大貨物要係standby船邊交收,有時要等通宵
拖頭有床舖可小休下

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]