• 瀏覽: 4,164
  • 回覆: 45
請踴躍投票,希望成為熱門!

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2021-3-1 12:57 PM ) 參與人數 127

1. 譚嘉儀
2. 菊梓喬
3. 吳若希
4. 連詩雅
5. 林穎彤
6. 戴祖儀
樣加身材平均來說,譚嘉儀贏。
喜歡呢種小家碧玉樣子,對波更加掂。

譚,連,林,戴 都樣唔錯

- 支持紅藍白,吊9黑黃綠
- 盡力反黃黑店
- 黃黑a/c即封,但日後如該a/c改善會解封
- 逢中必撐,逢尾必反
- 波馬股/娛新4項全能(3月起大幅減玩波馬只玩股,因想減肥),盤路/數據/圖表會說話
谷婭溦,條腿都不弱。

全部都唔係標準美女,
但依班人之中林穎彤最靚.

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-1-7 02:56 PM 發表

谷婭溦,條腿都不弱。
睇佢上電視,條腰太粗。

Hana菊梓喬大勝.

Hana  仙氣十足
Bella+肥祖+谷婭溦  可愛包包面

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
引用:
原帖由 sand_mouth 於 2021-1-7 06:10 PM 發表

睇佢上電視,條腰太粗。

咁叫條腰太粗?

梅西:
吳若希零票, 不過6個中得佢一個已嫁出, 仲生埋兩件.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-7 07:25 PM 發表

吳若希零票, 不過6個中得佢一個已嫁出, 仲生埋兩件.
命好搵到件富2代要

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-1-7 07:28 PM 發表

命好搵到件富2代要
無論事業/家庭, 命呢樣野真系唔到你唔服.

個個都好過鄧小巧, 林二汶

譚嘉儀
.
.
.
.
因為佢有36c

曹sir2008年投資格言:
一、揀股唔炒市。
二、找尋增長股。
三、買入後上升20%以上便淡定等收割,不可賺唔切。
四、任何股價都唔會直線上升,跌市往往係A、B、C浪下跌。
五、勝必須賺盡;蝕必須速決。
無Mag BB投?
又話歷年星夢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]