打工😩

• 瀏覽: 1,544
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
老細: 出面咩環境你知啦~ 準時放工唔係老馮架~ 比你早收唔係老馮架~ 合約寫左係收幾點架~準時出糧唔係老馮架,有年尾花紅獎金唔係老馮架~

講野講到佢咁樣樣~ 衰到冇朋友

熱賣及精選
仲唔RESIGN?

呢個樓主心態好差
以為自己係尖頂人才咩 有必要留你?
打工唔受得苦 你可以早抖

引用:
原帖由 purplehoney 於 2021-1-8 12:05 PM 發表

老細: 出面咩環境你知啦~ 準時放工唔係老馮架~ 比你早收唔係老馮架~ 合約寫左係收幾點架~準時出糧唔係老馮架,有年尾花紅獎金唔係老馮架~

辭職啦仲忍!

引用:
原帖由 purplehoney 於 2021-1-8 12:05 PM 發表

有啱有唔啱
準時放工係老馮
早收當然唔係老馮
準時出糧係老馮,過咗七日算係犯法
有冇花紅通常都唔係老馮(睇合約)
同老細搞到咁嘅關係,都冇咩運行

引用:
原帖由 brad0727 於 2021-1-8 12:51 PM 發表

有啱有唔啱
準時放工係老馮
早收當然唔係老馮
係架,係唔係岩晒, 佢自己叫我地早收d,疫情問題~ 我地冇要求過架, 佢冇啦啦借題發揮咁話人,都唔關本身件事,就講埋呢堆野

引用:
原帖由 brad0727 於 2021-1-8 12:51 PM 發表

有啱有唔啱
準時放工係老馮
早收當然唔係老馮
老細~ 成間公司佢既,中意講乜都得個種

引用:
原帖由 purplehoney 於 2021-1-8 12:55 PM 發表

老細~ 成間公司佢既,中意講乜都得個種
咁唯有硬食,加油啦

引用:
原帖由 brad0727 於 2021-1-8 01:01 PM 發表

咁唯有硬食,加油啦
捱多排睇下有咩計仔啦

引用:

咁衰㗎?

引用:
原帖由 秋天真魚 於 2021-1-13 12:11 AM 發表

可能你老細同老馮有牙齒印😂老細係咁㗎喇,唔想出糧就激你走,唔好中佢計!老電肥馬仲狠過你老細,肥馬成日「問候」病到七彩嘅E女士幾時resign,樓主老細算婉轉㗎喇!
睇落都似

得罪老闆冇運行

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]