• 瀏覽: 2,335
  • 回覆: 10
PART B 第二節                                                                                   特朗普退任前公開UFO外星人檔案                                          甘迺迪總統遇刺
天馬行空21集   男女主持[蕃茄/士巴拿]
https://youtu.be/DFbuWBrhAPU進入香討影片區

回覆 引用 TOP

照特朗普嘅個性還真幹得出嚟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬寒一筍盤 於 2021-1-9 10:40 AM 發表

照特朗普嘅個性還真幹得出嚟
網上封佢號, 噤佢聲, 唔俾佢爆出黎, 急不及待要罷免佢.

引用:
原帖由 dyou9394 於 2021-1-9 09:07 PM 發表

因係因為...........

回覆 引用 TOP

呼之欲出。都未交接權力。直情政變。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dyou9394 於 2021-1-9 09:07 PM 發表

肥侵想推翻世界個金錢奴隸制度體系,咪即係同全世界班有錢人過唔去,咁咪集齊晒所有巨頭集體封殺佢囉,上任以來主流都冇停過咁抺黑同攻擊佢,所以睇主流媒體果啲人都憎到佢死。陰謀集團班友更加想整死佢好耐,肥侵唔死班黑狗死。

附件

D2F10124-F72F-49DE-9B94-FDF966EA0974.jpeg(47.34 KB)

2021-1-11 06:55 PM

3D0E66D0-9821-4D63-B389-F0FD6AB44EC2.jpeg(121.99 KB)

2021-1-11 06:55 PM

人生自古誰無屎  有誰大便不用紙

回覆 引用 TOP

會唔會輪到侵侵俾人暗殺

回覆 引用 TOP

trump 頂住...
去徵信公開啦....

Le vent se lève, il faut tenter de vivre      [ Le Cimetière marin, Paul Valéry ]

回覆 引用 TOP

呢度有啲人,由布殊年代話會講公開ufo外星人,到拜登都未實現
我曾經同佢打賭,結果呢?無恥

噓,話後未完,總有人自圓其說 禁佢聲係嘛,哦

回覆 引用 TOP

流料,都沒公開

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]