• 瀏覽: 4,187
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
https://hk.news.yahoo.com/名牌手袋-lv手袋-lv手袋經典款-名牌手袋價錢-名牌手袋入門-220051490.html

點解成日比我見到佢👜
每次見到LV NEW WAVE MULTI-POCHETTE 就會心心眼😍好想買
但望住個價錢就好肉赤 接近2萬!好貴呀!!
定係買2手好呢?價錢會唔會平好多?會唔會冇咁保值?
求解答🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

回覆 引用 TOP

人生第一個lv⋯⋯等咗佢4年幾

引用:
原帖由 青BB個B 於 2021-1-10 09:46 PM 發表

人生第一個lv⋯⋯等咗佢4年幾

我第一個自費買的LV 都係呢個🥰

引用:
原帖由 jennylady 於 2021-1-10 09:53 PM 發表

我第一個自費買的LV 都係呢個🥰
好可愛呀個BB⋯⋯ 前排CoD竟然返貨,不過加咗價,照入手

引用:
原帖由 青BB個B 於 2021-1-10 09:55 PM 發表

好可愛呀個BB⋯⋯ 前排CoD竟然返貨,不過加咗價,照入手
我個女都好鍾意我個Palm spring Mini. 我買了kipling mini 比她哈哈😄

你個CoD 係點樣?

回覆 引用 TOP

BB so cute😍
你地人生第一個LV係咪專門店買?買左幾錢?

買啦!保值嘛,2020年過得咁辛苦咪當獎下自己,反正買唔到樓

回覆 引用 TOP

糾結左好耐~ 雖然比起買樓真係唔算得d咩🙈

有無買二手袋嘅朋友分享下?一樣保值?

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

不好看

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WinnieaPooh 於 2021-1-11 02:51 PM 發表

BB so cute😍
你地人生第一個LV係咪專門店買?買左幾錢?
我從來只會係專門店買。我那個16500

我讀書時候媽咪已經有買LV 比我
😅現在個款可以用得返😂

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

富裕家庭長大係唔同d😂
我只可以靠自己~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]