• 瀏覽: 61,842
  • 回覆: 259
  • 追帖: 6
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:23 PM 提升
我要調教佢!

回覆 引用 TOP

個樣好難頂 但應該戰鬥格

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-1-9 09:21 AM 發表

小事
無錯, 又唔係無著衫

回覆 引用 TOP

性感少少姐 咁都好報道

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-1-9 07:54 AM 發表

轉載~https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210109/bkn-20210109030317566-0109_00862_001.html?editorpickDate=20210109&editorpickUuid=402882b15990b2a90159a58b78f0780f&eventid=402882b15aad00a2015aae03e731261b&eventsection=hk_news ...
我先係娛樂圈乖乖女!

回覆 引用 TOP

似俾熟人偷咗部電話?好在冇自拍裸照, 否則自毀形象 !📱📸😅

回覆 引用 TOP

搵老細既resume photo

做呢行初初捱得好辛苦 , 收入小 開支大,一定要有老細支持先得

回覆 引用 TOP

就嚟三十歲啦有性生活都好正常吖,啲相又幾靚。

腳踏破芒鞋  搖曳蒲葵扇  雪泥鴻爪遍三千  隨時普渡償宏願
似醉又如顛  點醒痴迷覺岸回頭轉  寶筏慈航撐定候  來來來搭我船
人生同轉瞬  娑婆苦海  如何值得久流連

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-1-9 07:54 AM 發表

轉載~https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210109/bkn-20210109030317566-0109_00862_001.html?editorpickDate=20210109&editorpickUuid=402882b15990b2a90159a58b78f0780f&eventid=402882b15aad00a2015aae03e731261b&eventsection=hk_news ...
佢果樣豬到咁?

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
引用:
原帖由 kks668 於 2021-1-9 09:33 AM 發表

我就覺得同滕滕可能性大啲
可能同楷女郎一齊服待楷哥時影呢😆

回覆 引用 TOP

嚇親細佬wo

回覆 引用 TOP

其實都唔靚,豬膽鼻,大口

證明平時演技幾好😂
其實所有港姐都一樣

原來這個世界上有些東西,荒謬到一個程度便沒有人會相信,但並不代表不存在。

回覆 引用 TOP

平常

回覆 引用 TOP

屌!以為又露隻花蟹,自己放出黎宣傳,比D標題呃哂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]