• 瀏覽: 3,048
  • 回覆: 18
  • 追帖: 4
請問有無人用香港政府嘅$240核酸報告過關?詳情係點?🙏

回覆 引用 TOP

24小時內出報告
我果次就下午4點去驗 , 第二日下午1點收到報告 , 之後COLOUR PRINT 就去深圳灣了

引用:
原帖由 1234er 於 2021-1-9 11:13 AM 發表

24小時內出報告
我果次就下午4點去驗 , 第二日下午1點收到報告 , 之後COLOUR PRINT 就去深圳灣了
唔該晒🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1234er 於 2021-1-9 11:13 AM 發表

24小時內出報告
檢測中心有無得print color?

引用:
原帖由 小外星人 於 2021-1-11 11:34 AM 發表

檢測中心有無得print color?
我之前坑口果間有,其它唔肯定,去做果陣如果有條隊係取報告,應該都有

引用:
原帖由 早起的花被蟲吃 於 2021-1-11 05:17 PM 發表

我之前坑口果間有,其它唔肯定,去做果陣如果有條隊係取報告,應該都有
我都book左喺坑口做

回覆 引用 TOP

喺元朗嗰間做核酸, 24小時出報告, 佢地無電子報告, 只會比print out 你, 已經係彩色打印.

對妳是何等認真, 奈何郤得不到信任

回覆 引用 TOP

如果我約左17號過關
15號晚上去做  應該穩振

引用:
原帖由 george3111 於 2021-1-14 11:29 AM 發表

如果我約左17號過關
15號晚上去做  應該穩振
我坑口做果時,佢同我如果中午一點半前做,當晚十點至明早八點出結果

回覆 引用 TOP

引用:

24小時內出報告
請問份報告是計拿到報告果一刻計二十四小時,還是檢查果一刻開始計

回覆 引用 TOP

出報告個時間開始計 , 岩岩通知我聽朝隔離完走得了

引用:
原帖由 1234er 於 2021-1-16 07:26 PM 發表

出報告個時間開始計 , 岩岩通知我聽朝隔離完走得了
需不需要社區隔離7天?

我都想知係咪隔離完14天,然後第21日自己去做核酸

格言:小賭怡情

引用:
原帖由 starlee 於 2021-1-17 01:27 PM 發表

我都想知係咪隔離完14天,然後第21日自己去做核酸
我係返中山自己去醫院做幾十蚊至百零蚊

如果用政府嗰隻$240核酸,當日上午驗,夜晚就會收到sms通知,如果屋企冇printer,到第二朝可以去返你驗嗰間度拎報告,如果下午去驗,就要到第二日嘅10-2點先有sms,如果拎實體報告就要喺第二日嘅2點後,去到驗嗰陣都會有人同你解釋清楚

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]