• 瀏覽: 5,273
  • 回覆: 95
天氣凍,太太又要去學車,應該要同佢暖下身,決定去食燒牛,叫左厚舌,牛三角,(西冷,肉眼,牛柳,肩眼,牛排肉set),所有牛位都重牛味,好好食,祇有肉眼唔合我門口味,油花太勁,有d反胃,呢餐值95分,服務又好,獨立座私隱又高,讚,埋單後,太太話呢間要寫入飯堂本簿內,無問題,我最鍾意燒既食物

附件

IMG-20210109-WA0014.jpg(242.64 KB)

2021-1-10 01:09 PM

IMG-20210109-WA0013.jpg(197.93 KB)

IMG-20210109-WA0011.jpg(241.65 KB)

IMG-20210109-WA0010.jpg(245.11 KB)

IMG-20210109-WA0012.jpg(219.32 KB)

引用:
原帖由 摩鬼 於 2021-1-10 01:09 PM 發表

天氣凍,太太又要去學車,應該要同佢暖下身,決定去食燒牛,叫左厚舌,牛三角,(西冷,肉眼,牛柳,肩眼,牛排肉set),所有牛位都重牛味,好好食,祇有肉眼唔合我門口味,油花太勁,有d反胃,呢餐值95分,服務又好,獨立座私隱又高,讚,埋單後,太太話呢間要寫入飯堂本簿內,無問題,我最鍾意燒既食物
正,師兄,邊度呢

永遠懷念貓貓 20110112 咪咪 20200413

唏噓嘅廚房佬 孤獨嘅美食家 冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
引用:
原帖由 摩鬼 於 2021-1-10 01:09 PM 發表

高質素,好正

引用:

厚舌先係極品,好正

引用:

PM pls ...

習慣與妳,緊緊擁抱,讓壯志消耗。
沉迷地跳著舞,雙腳怎走路?漸漸不知道 ...

人生,像墮入幸福圈套,背向世界天荒與地老。
從前相當自豪,然而今天擔心太早 ...

引用:
原帖由 newcome 於 2021-1-10 04:31 PM 發表

正,師兄,邊度呢
希望合你口味

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高山少年 於 2021-1-10 04:56 PM 發表

高質素,好正
呢間普通,仲有一間高質素

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-1-10 05:00 PM 發表

厚舌先係極品,好正
係呀,我至愛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 j4jerry 於 2021-1-10 07:08 PM 發表

PM pls ...
有網友講左

引用:
原帖由 Monster毛毛 於 2021-1-10 07:44 PM 發表

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 摩鬼 於 2021-1-10 07:51 PM 發表

有網友講左
Thx ...

習慣與妳,緊緊擁抱,讓壯志消耗。
沉迷地跳著舞,雙腳怎走路?漸漸不知道 ...

人生,像墮入幸福圈套,背向世界天荒與地老。
從前相當自豪,然而今天擔心太早 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newcome 於 2021-1-10 04:31 PM 發表

正,師兄,邊度呢
呢間好食,我都出過帖(不過好耐之前)

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26539193&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-1-10 05:00 PM 發表

厚舌先係極品,好正
利疊利

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]