• 瀏覽: 745
  • 回覆: 13
個人認為最受歡迎角色應該重要過最佳主角
你話呢?

熱賣及精選
但視帝視后含金量都係高過男/女喜

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-10 11:32 PM 發表

你話呢?
最佳主角係由專業人士 (即自己友) 決定 ,
最受歡迎角色係由老散 (即街外人) 決定 ,
點睇邊個獎項重要呢 ? 好飲簡單 ......
你從冇聽過有人講 : 佢攞過最受歡迎獎架 !
你只會聽過 ... 佢攞過最佳主角獎 ...
最奇怪的是, 你會記得邊個攞過 3次/4次 最佳主角獎
但邊個攞過最受歡迎獎, 通常 2,3 日後已忘記了

蝗粉話過
對臭魚姐嚟講
雙視后同雙女喜一樣重要

引用:
原帖由 SmallFish630 於 2021-1-11 01:18 AM 發表

但視帝視后含金量都係高過男/女喜
因為呢兩屆視后造馬,所以依家女喜反而含金量高過視后少少。
你覺得蔡思貝演技值得攞視后定龔嘉欣值得攞視后?
民間視后蔡思貝可能連5強都入唔到,龔嘉欣起碼有5強。

引用:
原帖由 凪想 於 2021-1-17 11:02 PM 發表

我就百分百支持龔嘉欣既

當然覺得應該係龔嘉欣攞視后啦

引用:
原帖由 凪想 於 2021-1-17 11:02 PM 發表

民間視后李C嬅好高票數,佢演技出色,能歌善舞,人靚聲甜,心哋好

最受歡迎又唔係最佳,理解唔到。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-10 11:32 PM 發表

你話呢?
對票房/收視嚟講, 當然係“最受歡迎角色”重要啦~

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-1-25 07:27 PM 發表

最受歡迎又唔係最佳,理解唔到。
無記邏輯
最受歡迎係角色受歡眾喜愛
最佳係指對角色演繹方面吧...🧐

引用:
原帖由 二代 於 2021-1-25 20:22 發表

無記邏輯
最受歡迎係角色受歡眾喜愛
最佳係指對角色演繹方面吧...🧐
如果在公司,最受歡迎員工人緣好,最佳員工能力高。

即使四大天王年代最受歡迎男歌手就劉華同黎明攞得多,而金曲金獎就學友次數多

劉和黎偶像派,張就實力派

引用:
原帖由 SmallFish630 於 2021-1-26 01:41 AM 發表

即使四大天王年代最受歡迎男歌手就劉華同黎明攞得多,而金曲金獎就學友次數多

劉和黎偶像派,張就實力派
郭天王係狂野派~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]