• 瀏覽: 9,705
  • 回覆: 111
有無人覺得自已事業大失敗,唔敢去大學舊同學聚會?

引用:
原帖由 14X14X 於 2021-1-11 09:12 AM 發表

成功都唔去啦

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-1-11 10:39 AM 發表

成功都唔去啦
點會

引用:
原帖由 14X14X 於 2021-1-11 09:12 AM 發表

去親嘅都事業有成

回覆 引用 TOP

引用:

使乜驚,去親都吹到好大,個個都戴撈,又話讀master,幾年後睇返實情係無。去到咪鬥吹~

利申:撈唔起既柒頭

人地派卡片你冇得派都知咩事,你未婚另一半可能...
(人地做保險/金融/銀行客戶經理,你做大公司後勤小薯)

聚會就聚會啦
諗呢d做咩
真係要做到“成功人士”先可以出現咩

引用:
原帖由 peterchoi12 於 2021-1-11 02:54 PM 發表

聚會就聚會啦
諗呢d做咩
真係要做到“成功人士”先可以出現咩
簡單講,唔想自已自悲O者
人地個個事業有成
一係就結左婚 講臭仔經

30歲月入4X k算唔算事業有成?

要聯絡隨時whatsap都得,去條毛😎

回覆 引用 TOP

老子思想, 生死不相往還.
先系最啱我.

回覆 引用 TOP

我冇讀過大學。同佢哋坐埋我係搵最少錢嗰個,不過亦都係我第一個買樓第一個結婚同第一個生仔,佢哋而家做緊嘅嘢我一早已經做曬甘你話邊個失敗。有啲人係做經理不過都仲係租人樓住,有啲生成三個出嚟仲養緊,甘你話邊個失敗,世事唔可以甘樣睇。有啲路可能有啲人會行先有啲人遲啲先行有啲人直頭唔行。

引用:

最緊要睇friend 既有無去,同當年女神有無去😅😅

Water covers 75% of the earth. The rest is covered by ads.
引用:
原帖由 hahachui 於 2021-1-12 08:50 AM 發表

最緊要睇friend 既有無去,同當年女神有無去😅😅
當年都無女神~~~

保持好嘅心態,總有出頭之日,該聚就聚。

做真實嘅自己,開啟人生嘅絢麗征程。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]