• 瀏覽: 13,076
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
會講
屋企人無咩野

回覆 引用 TOP

唔講

http://n2.hk/d/attachments/day_120407/20120407_7312bf83b1ddc2677c65QlTRkj214nlQ.jpg

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站紅色的水樽 於 2021-1-11 10:56 AM 發表

如題 , 如講,屋企炸型比多D, 呀細佬結婚 又要 比厚d 禮佢, ,如 知己 知道 又會 叫 比多d 錢 幫佢還債, 講唔講好,又想分享喜悅 又唔想割忽肉,矛盾
唔駛講,做得架啦。買d餅乾,公仔麵,冷衫。去送比橋底露宿者。👍

回覆 引用 TOP

晒命喎,好多人妒忌你

回覆 引用 TOP

錢搵嚟使 有福同享嘛

tc

回覆 引用 TOP

前後加加埋埋有8萬買4兩金先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 onepunchman101 於 2021-1-12 08:35 AM 發表

雙糧、花紅、額外獎金加埋都唔過8萬,嗟 .....,畢業幾多年?
師兄做那行好搵過樓主

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

唉, 今年都唔知有冇B

[hide]http://g.udn.com.tw/upfiles/B_M1/m100227459/PSN_PHOTO/656/f_10768656_1.JPG[/hide]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站紅色的水樽 於 2021-1-11 10:56 AM 發表

如題 , 如講,屋企炸型比多D, 呀細佬結婚 又要 比厚d 禮佢, ,如 知己 知道 又會 叫 比多d 錢 幫佢還債, 講唔講好,又想分享喜悅 又唔想割忽肉,矛盾
你咁快就做左人太公? 恭喜恭喜.. 大家埋黎分豬肉呀..

回覆 引用 TOP

你本來月薪將多先?

回覆 引用 TOP

果一千幾百留返自己入八達通啦,分乜鳩? 🤣

回覆 引用 TOP

引用:

留返自己必要時用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wteverla 於 2021-1-11 11:16 PM 發表

我雙糧咋
不過講左俾老公聽上個月出70k
我忍唔到口 賺股票小小都一定會同老公講
其他人就唔會主動講 除非問起
你講咗佢唔會問你攞嘅冇乜所謂

回覆 引用 TOP

幾錢人工唔使分享 但得閒記得比錢父母使 買D好野比屋企人用

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]