• 瀏覽: 13,026
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
8萬太少

當然唔講

梗係唔講啦,遲下都唔知係乜野世界,留返個錢應急都好。

引用:
原帖由 車站紅色的水樽 於 2021-1-11 10:56 AM 發表

如題 , 如講,屋企炸型比多D, 呀細佬結婚 又要 比厚d 禮佢, ,如 知己 知道 又會 叫 比多d 錢 幫佢還債, 講唔講好,又想分享喜悅 又唔想割忽肉,矛盾
唔係分俾人, 根本冇人想聽🙄

回覆 引用 TOP

我覺得你係吹水多囉,宜家邊行會有雙糧加額外獎金呀🤥🤥🤥🤥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站紅色的水樽 於 2021-1-11 10:56 AM 發表

如題 , 如講,屋企炸型比多D, 呀細佬結婚 又要 比厚d 禮佢, ,如 知己 知道 又會 叫 比多d 錢 幫佢還債, 講唔講好,又想分享喜悅 又唔想割忽肉,矛盾
想分享🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:

咁少,你夠我多,我剩係花紅都12 萬啦,仲未計雙糧,如果計埋雙糧,呵呵呵呵

回覆 引用 TOP

香土月入中位數都七位數
你果8雞野唔好拎出黎講啦 🤭

回覆 引用 TOP

引用:

葡萄,我今年一蚊都無 (合約員工,過年後完合約,沒有合約酬金)重要係大公司添。

回覆 引用 TOP

引用:

我今年都有50萬bonus

回覆 引用 TOP

咁少講黎仲咩

回覆 引用 TOP

年尾八萬蚊唔係多,年頭交一堆什費都清左。

回覆 引用 TOP

引用:

要同LU001講。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sylim 於 2021-1-13 02:32 AM 發表

幾錢人工唔使分享 但得閒記得比錢父母使 買D好野比屋企人用
無錯,我今年有錢剩聖誕利市比爸媽大封D佢地好開心

回覆 引用 TOP

我又係出多半份糧
忍住唔講真係好難

睇波又睇股

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]