• 瀏覽: 32,531
  • 回覆: 199
  • 追帖: 5
本主題由 泉船 於 2021-1-14 04:59 AM 移動
Pantry阿姐吹水
佢話基本上係由Lunch開始,打開雪櫃入面會見到2枝奶,
2小時後會多2枝
放工前又多2板
全格得佢d奶,都無人敢放飯盒入去
已經keep住一星期,雖然同事係靚女,但完全唔搵野擋住
見到都有D想嘔

熱賣及精選
咁人哋有需要,而且係lunch之後,應該唔怪得人哋嘅,可能禮貌地叫佢用袋裝好

引用:
原帖由 oncconcchk 於 2021-1-11 03:07 PM 發表

Pantry阿姐吹水
2小時後會多2枝
放工前又多2板
見到都有D想嘔

https://eastweek.my-magazine.me/tmp_images/article_multimedia_23000/23331/4_n.jpg
咁你有無偷飲啊

係我就攞幾枝離飲

引用:
原帖由 oncconcchk 於 2021-1-11 03:07 PM 發表

Pantry阿姐吹水
2小時後會多2枝
放工前又多2板
見到都有D想嘔

https://eastweek.my-magazine.me/tmp_images/article_multimedia_23000/23331/4_n.jpg
就咁擺出嚟?影張相嚟睇吓?

之前有同事偷飲,被差人拉咗

雪櫃好細? 定係你同事係乳牛?

教你一招..搵日 一早放哂D野入去.. 放爆個櫃

佢自己買個迷你雪櫃放係檯底會好啲。

引用:
原帖由 騎拉帝納 於 2021-1-11 03:28 PM 發表

之前有同事偷飲,被差人拉咗
飲完放返支牛奶入去

奶同飯盒點解唔可以擺埋一齊?大家都有野裝著
p.s. 一日泵到六支好都算好好產量喎

穿起西裝不會變高層;返了教會不會變好人!
有冇咁多奶出

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-1-11 03:17 PM 發表

咁你有無偷飲啊
唔偷飲點知係人奶定~...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]