• 瀏覽: 32,721
  • 回覆: 99
小弟比較少送手袋俾老婆, 對依方面又冇乜研究. 能否推薦一下該買乜牌子及哪款好? 

我覺得老婆唔鍾意太細既袋, 有返一定既空間會較好

太貴的(如 Chanel, Hermes)依d 應該買唔起

thanks la

咁即是幾多BUDGET.......
喜歡TOTE BAG 定係 手袋型 ?
佢平時 style 係 lady 定係 sporty 定係點?
要唔要放文件?
有冇小朋友, (媽媽袋要求唔同)
你老婆有冇明示暗示想要什麼?
其實最好係你地拍住拖一起去買.  
我地可以 refer D brand 俾你, 等你心裡有個底什麼價位.

引用:
原帖由 lostcat 於 2021-1-11 06:31 PM 發表

咁即是幾多BUDGET.......
喜歡TOTE BAG 定係 手袋型 ?
佢平時 style 係 lady 定係 sporty 定係點?
要唔要放文件?
有冇小朋友, (媽媽袋要求唔同)
你老婆有冇明示暗示想要什麼?
其實最好係你地拍住拖一起去買.  
我地可以 refer D brand 俾你, 等你心裡有個底什麼價位.
有小朋友的,budget真係冇乜idea,會唔會好難? 另外因為想俾d 驚喜俾老婆,所以想自己去買,有冇話邊d 牌子較實惠?

引用:
原帖由 wong0630 於 2021-1-12 10:38 AM 發表

有小朋友的,budget真係冇乜idea,會唔會好難? 另外因為想俾d 驚喜俾老婆,所以想自己去買,有冇話邊d 牌子較實惠?
你會否 考慮一下 買銀包?

Chanel 銀包大概 六、七千蚊一個     如果揀深色嘅荔枝皮又㩒D,可以用幾年

引用:
原帖由 gold_egg 於 2021-1-12 11:28 AM 發表

你會否 考慮一下 買銀包?

Chanel 銀包大概 六、七千蚊一個     如果揀深色嘅荔枝皮又㩒D,可以用幾年
都好喎, 多謝意見

引用:
原帖由 wong0630 於 2021-1-12 12:35 PM 發表

都好喎, 多謝意見
我自己係用呢個款, 黑色 荔枝皮  

引用:
原帖由 gold_egg 於 2021-1-12 05:26 PM 發表

好靚, 謝謝介紹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wong0630 於 2021-1-11 05:22 PM 發表

小弟比較少送手袋俾老婆, 對依方面又冇乜研究. 能否推薦一下該買乜牌子及哪款好? 

thanks la
去到咩價位先覺得"買唔起"先?

How Deep Is Your Love ?

回覆 引用 TOP

fendi by the way

loewe puzzle bag

givenchy pandora

ysl college bag

lv neverfull

lv speedy

celine belt bag

引用:
原帖由 wong0630 於 2021-1-11 05:22 PM 發表

thanks la
環保袋夠晒實用

回覆 引用 TOP

引用:

thanks la
用開Channel ,同哈密瓜,其他睇唔上眼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gold_egg 於 2021-1-12 05:26 PM 發表

好靚

回覆 引用 TOP

salad

回覆 引用 TOP

引用:

thanks la
起碼十萬以上才睇得上眼

回覆 引用 TOP

我鍾意Loewe, Celine, Prada

Burberrx 過左季會跌價,買新款唔抵

YSx 好易殘

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]