• 瀏覽: 1,879
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
都唔知邊度講起,我收到老細order,老細話要做A,我傳達出去做A反被人問候,話我阻住佢做嘢。仲粗口橫飛,真係豈有此理。

引用:
原帖由 海灘哈主角 於 2021-1-11 07:02 PM 發表

都唔知邊度講起,我收到老細order,老細話要做A,我傳達出去做A反被人問候,話我阻住佢做嘢。仲粗口橫飛,真係豈有此理。
邊行?

回覆 引用 TOP

樓主係邊個3合會?

究竟A係乜野黎先?

回覆 引用 TOP

八公勿亂做

回覆 引用 TOP

問下凍袋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天真魚 於 2021-1-12 02:31 PM 發表

樓主講件事唔清唔楚,好難理解你點解會比人鬧喎!就算係無理取鬧都係好平常遮,好似老電E女士咁,已經病到七彩,仲要比肥馬經理成日「問候」佢幾時resign,無哩頭又冇品都係咁喇!
其實你講野都係唔清唔楚喎,人地開post講緊人地既野你又插埋黎講你自己既野,咩野肥馬電E牙 ?? 仲要好幾個post都係咁。
我理解師兄你可能有委屈想呻,但都顧及下其他人了,一係你自己開個post,一個你去搵勞工處再唔係公會求助了,唔好做埋d損人不利已既野了

引用:
原帖由 海灘哈主角 於 2021-1-11 07:02 PM 發表

唔好口頭傳達,用通訊軟件去傳達味唔洗孭鑊囉。

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2021-1-14 11:47 AM 發表

唔好口頭傳達,用通訊軟件去傳達味唔洗孭鑊囉。
明智,black & white 最好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2021-1-11 11:12 PM 發表

樓主係邊個3合會?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 畢耀民 於 2021-1-13 08:42 AM 發表

其實你講野都係唔清唔楚喎,人地開post講緊人地既野你又插埋黎講你自己既野,咩野肥馬電E牙 ?? 仲要好幾個post都係咁。
我理解師兄你可能有委屈想呻,但都顧及下其他人了,一係你自己開個post,一個你去搵勞工處再唔係公會求助了,唔好做埋d損人不利已既野了
Good + support!

回覆 引用 TOP

引用:

兇返佢!沒有最衰只有更衰嘅公司/上司唔止一間/一個,係需要有人發聲!好似老電肥馬咁,老臣子E女士病到七彩,肥馬仲成日「問候」E女士幾時resign!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]