• 瀏覽: 56,124
  • 回覆: 271
  • 追帖: 4
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:22 PM 提升
Yoyo旺夫,不知幾好

係,睇唔到光彩...
感覺到佢唔快樂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-1-12 01:39 AM 發表

決絕離婚喇 !yoyo 何必委屈自己, 訊號天不忠, 你可以不義, 無謂再受到傷害 !
佢再搵搵唔到信號王呢個級別既男人啦。
不過佢著到咁性感擺明係想刺激王浩信,有宅男追捧佢可能搵返d自信。其實佢錯左啦。冇必要因為王浩信唔開心而咁樣做賤自己,佢完全可以重新出發開始自己新既生活。不過可能佢有個女要湊,冇辦法好似信號王有咁多時間做嘢。但係而家睇佢眼神佢可能有抑鬱症,建議佢睇下心理醫生先

回覆 引用 TOP

女人老左其實幾慘.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-1-12 01:40 AM 發表

Yoyo旺夫,不知幾好
旺夫係要個老公發達左可以回報d幸福生活比佢。佢而家似滿腔委屈同愁怨多d喔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-11 08:47 PM 發表

佢身材係keep得唔錯,但係睇佢對眼,睇佢塊面,都好老。發覺佢而家成日著得好性感,可能係特登向信號王示威,自暴自棄所以向觀眾展示性感既一面,只差冇拍三級片。
陳自瑤最大既問題係眼神。眼睛係心靈的窗。你睇佢個表情佢對眼,可以見到佢個心佢個靈魂已經死左。軀殼只係行屍走肉。可見王浩信對佢傷害幾大,婚姻不幸福,見到自己老公一日比一日更出名事業更上一層樓,而佢卻成為一個黃面婆。
諗起一句名言,結婚前既女 ...
我可以接收yoyo

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-12 02:05 AM 發表

我可以接收yoyo
老僧唔係要李佳芯同蔡思貝?仲要收留埋 yoyo 同佢個女麼 ?😅

回覆 引用 TOP

好砌 就是

回覆 引用 TOP

又肥

回覆 引用 TOP

水桶腰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-11 08:47 PM 發表

佢身材係keep得唔錯,但係睇佢對眼,睇佢塊面,都好老。發覺佢而家成日著得好性感,可能係特登向信號王示威,自暴自棄所以向觀眾展示性感既一面,只差冇拍三級片。
陳自瑤最大既問題係眼神。眼睛係心靈的窗。你睇佢個表情佢對眼,可以見到佢個心佢個靈魂已經死左。軀殼只係行屍走肉。可見王浩信對佢傷害幾大,婚姻不幸福,見到自己老公一日比一日更出名事業更上一層樓,而佢卻成為一個黃面婆。
身材幾正,我都想同佢做愛

回覆 引用 TOP

引用:

自己仲有個女,可能仲要靠大台搵食,眼神發洩吓情緒都好正常姐!

回覆 引用 TOP

40歲啦,算係咁

輸到冇晒自信

回覆 引用 TOP

仍然好靚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-1-12 01:40 AM 發表

Yoyo旺夫,不知幾好
咪係,
點解啲人咁妒忌佢? 有仇? 定係想撬人夫?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]