• 瀏覽: 56,195
  • 回覆: 271
  • 追帖: 4
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:22 PM 提升
佢只要出嚟講我大緊肚嘅時候王生拖女返屋企偷食視帝即刻變成渣帝

大美甘南川北分享遊記 -
http://user.qzone.qq.com/438087479/photo#!app=4&via=QZ.HashRefresh
我覺得仲係 ok

回覆 引用 TOP

仲好正

回覆 引用 TOP

YoYo睇開啲啦!男人有咗錢四圍去叫雞好正常

回覆 引用 TOP

如果一個女人揍小朋友會好辛苦

回覆 引用 TOP

佢都重係好正,有種我見猶憐嘅感覺

回覆 引用 TOP

唔老你就驚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-11 08:47 PM 發表

佢身材係keep得唔錯,但係睇佢對眼,睇佢塊面,都好老。發覺佢而家成日著得好性感,可能係特登向信號王示威,自暴自棄所以向觀眾展示性感既一面,只差冇拍三級片。
陳自瑤最大既問題係眼神。眼睛係心靈的窗。你睇佢個表情佢對眼,可以見到佢個心佢個靈魂已經死左。軀殼只係行屍走肉。可見王浩信對佢傷害幾大,婚姻不幸福,見到自己老公一日比一日更出名事業更上一層樓,而佢卻成為一個黃面婆。
諗起一句名言,結婚前既女 ...
記住係多謝yoyo照顧女 唔係多謝老婆 可能已經分居中

引用:
原帖由 繁星閃耀 於 2021-1-11 08:58 PM 發表

你分析得太透徹!
對當事人不好。

有些事情知道就好了,何必明言。
人的《命運》沒得選擇,但《生活》可以,不如為自己往後《生活》選擇添加多些色彩吧,不需要理會他人想法和喜好;只需要讓自己活得《快樂》才是正途! 

不要為他人的錯誤而懲罰自己(生氣和怨恨)。
YO YO加油呀。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-11 09:18 PM 發表

唔知你講乜?😂
但係我個人覺得王浩信性格好好,係一個識得關心他人既人,睇佢同d藝人合作時既表現覺得佢性格唔錯既。反而陳自瑤個性格應該好惡頂、有控制慾要管住老公果隻,所以佢唔開心都好正常。
我都覺。 應該是惡老婆。 黃生比較慘。 

仍然好正。😉

回覆 引用 TOP

自古英雄如美人🤔🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-11 08:47 PM 發表

佢身材係keep得唔錯,但係睇佢對眼,睇佢塊面,都好老。發覺佢而家成日著得好性感,可能係特登向信號王示威,自暴自棄所以向觀眾展示性感既一面,只差冇拍三級片。
陳自瑤最大既問題係眼神。眼睛係心靈的窗。你睇佢個表情佢對眼,可以見到佢個心佢個靈魂已經死左。軀殼只係行屍走肉。可見王浩信對佢傷害幾大,婚姻不幸福,見到自己老公一日比一日更出名事業更上一層樓,而佢卻成為一個黃面婆。
好靚

附件

212CAD33-E115-4E03-B4B0-EF28491ED19E.jpeg(88.12 KB)

2021-1-12 09:32 AM

回覆 引用 TOP

多魚
知西人地背后事實糸點咩
同佢地好熟定資深娛記行內人丫
哈哈哈哈

回覆 引用 TOP

引用:

床上尤物
好靚

附件

E5D05495-F0FB-4BCB-9C08-83274EA9ED5E.jpeg(63.02 KB)

2021-1-12 09:41 AM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]