• 瀏覽: 56,365
  • 回覆: 271
  • 追帖: 4
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:22 PM 提升
老但好正!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今晚我最甜 於 2021-1-14 02:11 PM 發表

Yoyo 呢種 怨婦人妻樣 好正,晚晚砌都唔厭
加油,等你表演接盤

回覆 引用 TOP

點都正過樓主阿婆多多聲啦

回覆 引用 TOP

留主原來吾會老

回覆 引用 TOP

對波好堅挺,唔少料。

回覆 引用 TOP

件衫我估係公司搵嘅,佢唔夠人爭其他衫唯有著呢件,我估嘅
我都覺佢老左好多,對眼d骨膠原流失左,一睇就知40歲以上
加上d表情紋,眼神,膚質,成個樣好老

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-14 11:51 AM 發表

佢1981年出世,你數學咁差既?😂
我唔知道幾年,聽聞
甘都40啦。。。甘挨都幾好了。

Oman~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-11 08:47 PM 發表

佢身材係keep得唔錯,但係睇佢對眼,睇佢塊面,都好老。發覺佢而家成日著得好性感,可能係特登向信號王示威,自暴自棄所以向觀眾展示性感既一面,只差冇拍三級片。
陳自瑤最大既問題係眼神。眼睛係心靈的窗。你睇佢個表情佢對眼,可以見到佢個心佢個靈魂已經死左。軀殼只係行屍走肉。可見王浩信對佢傷害幾大,婚姻不幸福,見到自己老公一日比一日更出名事業更上一層樓,而佢卻成為一個黃面婆。
諗起一句名言,結婚前既女 ...
執一兩劑,又唔係成世,我冇所謂

回覆 引用 TOP

呢個年紀先至好技術

回覆 引用 TOP

你老婆甘既年紀可以keep到甘已經偷笑

回覆 引用 TOP

巧令女

回覆 引用 TOP

收皮啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-11 08:47 PM 發表

佢身材係keep得唔錯,但係睇佢對眼,睇佢塊面,都好老。發覺佢而家成日著得好性感,可能係特登向信號王示威,自暴自棄所以向觀眾展示性感既一面,只差冇拍三級片。
陳自瑤最大既問題係眼神。眼睛係心靈的窗。你睇佢個表情佢對眼,可以見到佢個心佢個靈魂已經死左。軀殼只係行屍走肉。可見王浩信對佢傷害幾大,婚姻不幸福,見到自己老公一日比一日更出名事業更上一層樓,而佢卻成為一個黃面婆。
諗起一句名言,結婚前既女 ...
風韻尤存另一味道,小朋友唔明

回覆 引用 TOP

生過仔算係咁
好過有啲冇仔生但又老又殘
要打膠面針先生存到

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]