• 瀏覽: 56,361
  • 回覆: 271
  • 追帖: 4
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:22 PM 提升
件豬扒昨晚上電視又露胸引人注意,醜人多八怪!

引用:
原帖由 bunnymen 於 2021-1-11 10:37 PM 發表

件豬扒昨晚上電視又露胸引人注意,醜人多八怪!
😂不過老實講佢個樣同當初做同事三分親果時,真係醜樣左好多。唔係老咁簡單,係成個人謝晒,顏值大降🤷‍♀️

睇黃金有罪果時
都睇到佢有明顯既魚尾紋

引用:
原帖由 tomchan80030 於 2021-1-11 09:37 PM 發表

其實佢演技又唔算好差
睇黃金有罪果時
見佢向老公黃智賢發洩報復果幕
都演到好逼真啦

https://youtu.be/sVsGflfZeLk

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-11 08:51 PM 發表

系老左, 但仲有一定吸引力.
x2..佢對奶重好x

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-1-11 10:58 PM 發表

x2..佢對奶重好x
佢而家可以講全身上下得對波係得既⋯⋯⋯⋯

以佢個年齡仲生過小朋友其實都已經唔算差

學習雷鋒好榜樣 忠於革命忠於黨

回覆 引用 TOP

真係同以前差好遠,佢個樣唔算好襟老,身材keep到但成日咁性感,感覺唔太elegant

回覆 引用 TOP

佢尋晚套衫好cheap,好似脫衣舞孃,仲要係啲三流舞廳,佢係咪好dry 啫

佢對眼係無神嘅,應該係對大眼仔太誇張,同埋內心唔快樂

套衫如果系裙會好好多, 褲就唔好睇.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-11 10:00 PM 發表

張相汪阿姐牛咁眼望實佢地攬攬.
汪阿姐真咸濕,全程昅嘢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-11 11:02 PM 發表

佢而家可以講全身上下得對波係得既⋯⋯⋯⋯
腰粗屎忽大。

回覆 引用 TOP

黑lin始祖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 buchai 於 2021-1-12 12:23 AM 發表

佢尋晚套衫好cheap,好似脫衣舞孃,仲要係啲三流舞廳,佢係咪好dry 啫

佢對眼係無神嘅,應該係對大眼仔太誇張,同埋內心唔快樂
唔知套衫係咪自己揀定公司指定佢地著,總之我都同意你講的,套衫好cheap😂上身露太多波,下身闊腳褲,娘爆🤷‍♀️揀衫眼光差到一個程度😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-11 08:47 PM 發表

佢身材係keep得唔錯,但係睇佢對眼,睇佢塊面,都好老。發覺佢而家成日著得好性感,可能係特登向信號王示威,自暴自棄所以向觀眾展示性感既一面,只差冇拍三級片。
陳自瑤最大既問題係眼神。眼睛係心靈的窗。你睇佢個表情佢對眼,可以見到佢個心佢個靈魂已經死左。軀殼只係行屍走肉。可見王浩信對佢傷害幾大,婚姻不幸福,見到自己老公一日比一日更出名事業更上一層樓,而佢卻成為一個黃面婆。
諗起一句名言,結婚前既女 ...
決絕離婚喇 !yoyo 何必委屈自己, 訊號天不忠, 你可以不義, 無謂再受到傷害 !

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]