• 瀏覽: 56,185
  • 回覆: 271
  • 追帖: 4
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:22 PM 提升
佢身材係keep得唔錯,但係睇佢對眼,睇佢塊面,都好老。發覺佢而家成日著得好性感,可能係特登向信號王示威,自暴自棄所以向觀眾展示性感既一面,只差冇拍三級片。
陳自瑤最大既問題係眼神。眼睛係心靈的窗。你睇佢個表情佢對眼,可以見到佢個心佢個靈魂已經死左。軀殼只係行屍走肉。可見王浩信對佢傷害幾大,婚姻不幸福,見到自己老公一日比一日更出名事業更上一層樓,而佢卻成為一個黃面婆。
諗起一句名言,結婚前既女人似珍珠,結左婚既女人係魚目。yoyo對眼就似煮熟左既魚的魚目,完全冇生命。佢面對王浩信既感謝,內心只有哀怨同不屑,甚至係嘔心。

系老左, 但仲有一定吸引力.

其它視帝小生老婆例如展鵬呀Mo阿蕭佢哋啲老婆幸福好多 人哋係由心笑出來 呢樣野唔呃得人

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-11 08:51 PM 發表

系老左, 但仲有一定吸引力.
佢個body可能仲有吸引力
但係佢個內心已經壽終正寢🤷‍♀️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chickwing25 於 2021-1-11 08:52 PM 發表

其它視帝小生老婆例如展鵬呀Mo阿蕭佢哋啲老婆幸福好多 人哋係由心笑出來 呢樣野唔呃得人
夫妻感情好唔好真係一眼睇晒

回覆 引用 TOP

被人叫 : 老....婆 , 名正言順 !

回覆 引用 TOP

睇野唔好睇表面
聽過網民見過佢地去買鞋, 見到王浩信好驚yoyo, 要佢同意先敢買
自己覺得王浩信愈紅, yoyo愈不滿, 因為佢地距離愈拉愈遠
一個人有心結, 睇唔開, 點會開心

引用:
原帖由 地獄含情的樓主 於 2021-1-11 09:05 PM 發表

睇野唔好睇表面
聽過網民見過佢地去買鞋, 見到王浩信好驚yoyo, 要佢同意先敢買
自己覺得王浩信愈紅, yoyo愈不滿, 因為佢地距離愈拉愈遠
唔知你講乜?😂
但係我個人覺得王浩信性格好好,係一個識得關心他人既人,睇佢同d藝人合作時既表現覺得佢性格唔錯既。反而陳自瑤個性格應該好惡頂、有控制慾要管住老公果隻,所以佢唔開心都好正常。

其實佢演技又唔算好差

引用:
原帖由 地獄含情的樓主 於 2021-1-11 09:05 PM 發表

睇野唔好睇表面
老公越紅, 老婆越不滿, 呢D乜邏輯.

掉轉就唔好了.

引用:
原帖由 Chickwing25 於 2021-1-11 08:52 PM 發表

無錯,
睇到鄭俊弘同何雁詩好鬼sweet!

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-11 09:41 PM 發表

老公越紅, 老婆越不滿, 呢D乜邏輯.

掉轉就唔好了.
老公越紅,老婆越控制唔到個老公所以越不滿咁解呱?😂

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-11 09:51 PM 發表

老公越紅,老婆越控制唔到個老公所以越不滿咁解呱?😂
張相汪阿姐牛咁眼望實佢地攬攬.

今年都4條
Keep到咁都算ok

回覆 引用 TOP

主題標籤 #王浩信
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]