• 瀏覽: 7,202
  • 回覆: 104
  • 追帖: 1
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:21 PM 提升
TVB為左捧垃圾蔡思貝,居然借黃智雯過橋,要佢全晚陪坐食白果,真係好賤。
黃智雯就算今年表現幾差,都夠贏蔡思貝有突。
但係TVB居然唔珍惜好戲之人,反而造馬俾姣精蔡思貝,令入行14年既黃智雯心灰意冷。
黃智雯約滿離巢後請嫁人做幸福少奶奶,咪鬼再幫大台做牛做馬。
有骨氣d唔好接降魔的3.0,等套劇集爛尾,反正劇中都無乜發揮。
睇下套劇無左正牌女主角仲有無人有興趣追

戲屎智雯
拍唔拍都罷

俾黃智雯點都好過蔡思貝啦!
黃智雯而家好難接到類似三個女人一個因咁有發揮既角色!!!!!

但佢今年個戲份又唔算突出,好難俾佢……
希望tvb開3.0時俾佢好爆戲份,等佢有女主

回覆 引用 TOP

大台欠劉佩玥女配獎

如果唔打算頒俾佢,不拍也罷

你唔怕,比蔡思貝拍都得。

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1
引用:
原帖由 sand_mouth 於 2021-1-11 10:38 PM 發表

係, 又格硬塞多個新角入去, 變埋主線

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2021-1-11 10:29 PM 發表

俾黃智雯點都好過蔡思貝啦!
黃智雯而家好難接到類似三個女人一個因咁有發揮既角色!!!!!
三個女人一個因如果搵菜事後拍,肯定拍唔出智雯既神韻

引用:
原帖由 SmallFish630 於 2021-1-11 10:57 PM 發表

三個女人一個因如果搵菜事後拍,肯定拍唔出智雯既神韻
達哥咁既演技點夠班做依D角色呀?

引用:
原帖由 sand_mouth 於 2021-1-11 10:38 PM 發表

無所謂,好似使徒行者大台始終要搬阿佘出黎宣傳,無阿佘觀眾根本唔想睇。
就算使徒行者3有林峯依然爛,因為最eye catching始終係佘詩曼。
同理,如果頭兩集女主角黃智雯走左,第三集換馬季同第二條女一齊,觀眾一定唔會想睇!

引用:
原帖由 SmallFish630 於 2021-1-11 10:34 PM 發表

大台欠劉佩玥女配獎

如果唔打算頒俾佢,不拍也罷
阿moon 都慘,同達哥同屆,戲路都算廣,又有啤啤入屋,到而家連女飛都分唔到個
睇個提名名單2.0已經備受冷待,男女主角都冇份提名,啤啤咁討好連女喜都冇,最後只分番個主題曲獎,仲有冇心開3.0都成疑問

引用:
原帖由 kakapippo 於 2021-1-11 11:30 PM 發表

阿moon 都慘,同達哥同屆,戲路都算廣,又有啤啤入屋,到而家連女飛都分唔到個
睇個提名名單2.0已經備受冷待,男女主角都冇份提名,啤啤咁討好連女喜都冇,最後只分番個主題曲獎,仲有冇心開3.0都成疑問
這個世界就是那麼不公平了.

仲會唔會拍?  其實2.0反應無D人預期咁好, 但又唔算好差同埋都起碼肯拍D神怪野

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2021-1-11 11:35 PM 發表

這個世界就是那麼不公平了.
俾你偶像攞雙視后咪最公平囉

引用:
原帖由 kakapippo 於 2021-1-11 11:30 PM 發表

條友為左做杜派劇女一,得罪左珍姐,鬼有運行咩!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]