• 瀏覽: 1,606
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
明明符合版規,個帖都會無拿拿被回收又唔講衰咩,完全都唔知發生咩事,真係離晒譜架

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
會員你好,

如對於版主處理版務有疑問,可以聯絡客服人員或相關版主查詢。
謝謝。
聯絡客服:https://www.discuss.com.hk/contactus.php

引用:
原帖由 liecharyo 於 2021-1-12 06:50 PM 發表

會員你好,

如對於版主處理版務有疑問,可以聯絡客服人員或相關版主查詢。
謝謝。
聯絡客服:https://www.discuss.com.hk/contactus.php
點樣可以知個版主係邊個?

引用:
原帖由 韓風珍惜水果 於 2021-1-16 08:03 發表

點樣可以知個版主係邊個?
版主每一個操作都會發PM。你可以用回覆跟版主聯絡。謝謝。

笑看天下一雲湧, 淡薄名利兩手空!
好運自會四面來, 安居樂業八方通!
引用:
原帖由 canon123 於 2021-1-16 06:01 PM 發表

版主每一個操作都會發PM。你可以用回覆跟版主聯絡。謝謝。
就係冇發pm俾我,所以我先想知咩事要回收我個帖

回覆 引用 TOP

版主每一個管理,系統強制一定要帶PM。有可能係你不經意地刪除。
或你可以PM版主問明白。
謝謝。

引用:
原帖由 canon123 於 2021-1-17 04:17 AM 發表

版主每一個管理,系統強制一定要帶PM。有可能係你不經意地刪除。
或你可以PM版主問明白。
謝謝。
我一定冇收到pm,我就係問點樣知個版主係邊個,你就覆版主會有pm,甘其實到底係邊可以知個邊主係邊個而pm佢呢?

回覆 引用 TOP

你可以發PM問該版版主是否佢操作。
在該版主頁主題列表上方就有寫明誰是該版版主。
如本版:

版主: peterchan, canon123, mhmimi, liecharyo, Uncleball033, mook999, yycrab

引用:
原帖由 canon123 於 2021-1-18 05:05 PM 發表

如本版:

版主: peterchan, canon123, mhmimi, liecharyo, Uncleball033, mook999, yycrab
好,唔該你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 canon123 於 2021-1-18 05:05 PM 發表

如本版:

我已pm版主,但版主不單唔覆仲要將個信息del左,真係太過份

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]