• 瀏覽: 880
  • 回覆: 25
咪又係差三分, 我 挑...........

附件

aa.jpg(26.82 KB)

2021-1-12 12:43 PM

樓主你知咩
只要西班牙政府再泵水
皇馬成績又會反彈

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
巴塞關鍵先生發緊功呀

回覆 引用 TOP

皇馬唔打運氣足球真係唔勁,可惜成日要打運氣足球搶劫對手分數,咁就無辦法啦。 今季聯賽已有貝迪斯、巴塞、維拉利爾、西維爾、包包、伊巴、格蘭納達先後中招,歐聯就以國米最慘情,一個分組賽,主客兩場都賴皇馬運氣足球野,最終包尾出局!

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
最強皇馬 vs 最弱巴塞
都只係爭三分,最強皇馬要靠關鍵之人撐住

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-1-12 01:10 PM 發表

最強皇馬 vs 最弱巴塞
都只係爭三分,最強皇馬要靠關鍵之人撐住
巴塞關鍵之人已經做緊嘢,皇馬要靠實力對抗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-1-12 01:01 PM 發表

皇馬唔打運氣足球真係唔勁,可惜成日要打運氣足球搶劫對手分數,咁就無辦法啦。 今季聯賽已有貝迪斯、巴塞、維拉利爾、西維爾、包包、伊巴、格蘭納達先後中招,歐聯就以國米最慘情,一個分組賽,主客兩場都賴皇馬運氣足球野,最終包尾出局!
可惜最近天氣差,影響運氣。搞到要迫和奧沙辛拿,痛失兩分

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-1-12 12:59 PM 發表

樓主你知咩
只要西班牙政府再泵水
皇馬成績又會反彈
基本上大部分國家都財赤

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 熊貓肥過肥貓 於 2021-1-12 12:43 PM 發表

咪又係差三分, 我 挑...........
馬體會讓佢地三場都贏,如果馬體會打埋呢3場,真係拋離到佢地無晒面子啦!

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-12 01:46 PM 發表

馬體會讓佢地三場都贏,如果馬體會打埋呢3場,真係拋離到佢地無晒面子啦!
巴迷一向支持馬體會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-1-12 01:14 PM 發表

可惜最近天氣差,影響運氣。搞到要迫和奧沙辛拿,痛失兩分
落雪仲踢乜鬼,奧沙辛拿未能為皇馬提供一個理想既比賽場地,嚴重影響皇馬球員發揮,自己平時就係到打雪戰,搞到單爺瓜瓜叫,實在係太唔公平,理應棄權俾哂3分皇馬!

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-1-12 02:10 PM 發表

落雪仲踢乜鬼,奧沙辛拿未能為皇馬提供一個理想既比賽場地,嚴重影響皇馬球員發揮,自己平時就係到打雪戰,搞到單爺瓜瓜叫,實在係太唔公平,理應棄權俾哂3分皇馬!
呢樣真,又落雪又凍,叫皇馬班大帝點踢呀

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-1-12 02:14 PM 發表

呢樣真,又落雪又凍,叫皇馬班大帝點踢呀
痛失兩分都仲騎住巴塞
當然一日未到尾都好難講
希望巴塞同關鍵之人加油

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]