• 瀏覽: 15,492
  • 回覆: 122
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:23 PM 提升
加油嘉欣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仙劍奇俠傳叄 於 2021-1-12 01:20 PM 發表

前國泰空姐阿Sa早年開「Smart Travel」YouTube頻道,去年在直播爆航空界秘聞,講起最討厭明星乘客大受歡迎。昨日YouTuber阿Sa又開咪,講起張振朗及龔嘉欣。

張振朗近年被TVB力捧上位,去年拎飛躍進步男藝員,今年再奪「最受歡迎電視男角色」,他在台上眼濕濕講得獎感言,講到「我家人教導我一定要識尊重別人,別人先識尊重你」。

阿Sa坦言本身對張生沒太大好感,大爆有一位朋友 ...
睇標題我仲以為系twins果個阿sa

回覆 引用 TOP

你講乜都得啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仙劍奇俠傳叄 於 2021-1-12 01:20 PM 發表

前國泰空姐阿Sa早年開「Smart Travel」YouTube頻道,去年在直播爆航空界秘聞,講起最討厭明星乘客大受歡迎。昨日YouTuber阿Sa又開咪,講起張振朗及龔嘉欣。

張振朗近年被TVB力捧上位,去年拎飛躍進步男藝員,今年再奪「最受歡迎電視男角色」,他在台上眼濕濕講得獎感言,講到「我家人教導我一定要識尊重別人,別人先識尊重你」。

阿Sa坦言本身對張生沒太大好感,大爆有一位朋友 ...
毒果、航空飛G
可信度

回覆 引用 TOP

隨口鳩up又叫YouTuber,啲儍仔儍女嘅錢真係易賺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 proteca 於 2021-1-12 04:42 PM 發表

有啲飛雞把口臭過屎渠,佢地成日話邊啲乘客呢樣唔好,嗰樣唔好,其實每一個階層,行業都會遇到有呢啲客人啦,你做得呢行,服務性行業,一定係會受氣,有邊一個行業唔會吖?仲有你地班飛雞做的工作同一般嘅茶餐廳有乜分別,咪又係coffee or tea,洗廁所,唔好以為著住件空姐服就高人一等,有權爆人私隱,指明道姓周圍唱人呃like,你班人又是否係好人?有冇專重過自己份工?有冇專重過其他人?
👍👍👍

回覆 引用 TOP

所以冇幾多人喜歡張振朗

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好
引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-1-12 04:13 PM 發表

如何「高拜低踩」? 詳細啲都冇
調轉讀咪係『踩低拜高』,曱甴最鐘意

回覆 引用 TOP

人地一攞獎,毒果先黎抹黑

回覆 引用 TOP

吾知依家乜價位呢?

回覆 引用 TOP

垃圾前空姐,垃圾報紙!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 proteca 於 2021-1-12 04:42 PM 發表

有啲飛雞把口臭過屎渠,佢地成日話邊啲乘客呢樣唔好,嗰樣唔好,其實每一個階層,行業都會遇到有呢啲客人啦,你做得呢行,服務性行業,一定係會受氣,有邊一個行業唔會吖?仲有你地班飛雞做的工作同一般嘅茶餐廳有乜分別,咪又係coffee or tea,洗廁所,唔好以為著住件空姐服就高人一等,有權爆人私隱,指明道姓周圍唱人呃like,你班人又是否係好人?有冇專重過自己份工?有冇專重過其他人?
飛雞咪又係女人
女人多事非
3分真7分假
認真就輸la
佢地踩人就觀望下,不過讚人就相信係堅料。

回覆 引用 TOP

垃圾前空姐,垃圾youtuber

回覆 引用 TOP

國泰棄卒曱甴乸嘅嘢都可信🤭

回覆 引用 TOP

見到毒果, 大家都估到係乜野文章

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]