• 瀏覽: 14,853
  • 回覆: 122
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:23 PM 提升
引用:
原帖由 Filadidas 於 2021-1-12 06:03 PM 發表

閣下自行判斷,家陣無人去威脅或阻止你信定唔信!
呢點當然係自己判斷,閣下已經道出重㸃

引用:
原帖由 proteca 於 2021-1-12 06:21 PM 發表

呢點當然係自己判斷,閣下已經道出重㸃
咁咪係咯!咁你又嘈乜?

引用:
原帖由 Filadidas 於 2021-1-12 06:24 PM 發表

咁咪係咯!咁你又嘈乜?
請問閣下我嘈過啲乜?請貼上來,人地發帖就叫做嘈?閣下發帖就是文靜咁雙重標準嘅

毒果又作文

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 proteca 於 2021-1-12 06:46 PM 發表

請問閣下我嘈過啲乜?請貼上來,人地發帖就叫做嘈?閣下發帖就是文靜咁雙重標準嘅
咁你覺得你自己無嘈咪得咯!

龔真係真心鐘意演戲嗰種人

引用:
原帖由 proteca 於 2021-1-12 05:45 PM 發表

好多人會當真架,人比乜佢地睇和聽,佢地就照單全收,唔會多角度思考,所以騙案長騙長有,最緊要有人受
係事實吾出奇未必係流料,你可以吾信,但八卦新聞睇下咪算🤭

回覆 引用 TOP

KOL博出位,講啲嘢都信。

回覆 引用 TOP

張生可以出律師信告佢誹謗

回覆 引用 TOP

講真人類係咁架啦!
而家有兩個客人一齊叫你,一個係李+x,另一個係李減除,你會serve邊個先?

再來,而家你係阿頭,想升一個senior,一個成日都唔出聲既,一個就成日同你吹水好好傾,你會升邊個?

飛雞,唔好小朋友啦!成年人啦!社會係現實架!

支持警察嚴正執法!

回覆 引用 TOP

失業飛G片面之詞,啱啦由垃圾毒果報導就配合晒佢哋咁賤格

窮到冇錢買Leica..........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-1-12 04:13 PM 發表

如何「高拜低踩」? 詳細啲都冇
毒果低智信眾相信咪得囉,不求真實只為抹黑

窮到冇錢買Leica..........

回覆 引用 TOP

見高就拜 見低就踩???? 內容一啲都冇提及過任何例子, 咁就當係0架喇????

胡亂揭人私隱, 又好高尚人品咩??? 而且啲所謂私隱都唔知係咪真0既

佢話人哋唔尊重人, 咁又係喺咁情況之下佢覺得人哋唔尊重佢先? 
死0累住人哋要影相, 人哋攰唔肯制, 咁就當係唔尊重?? 
好多人都係咁, 成日以為藝人去到邊都要聽你話, 你話影就影, 
人哋都有私人時間0架,

回覆 引用 TOP

又係黃屍最鐘意既:據有關人事得知,聽聞,傳,知情人事透露,朋友講,相關人事陳述…
全部都係無證據下亂up

回覆 引用 TOP

咁岩人地攞獎你就有料爆。 明架啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]