• 瀏覽: 14,851
  • 回覆: 122
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:23 PM 提升
Mola

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 proteca 於 2021-1-12 04:03 PM 發表

一部份飛雞啦,唔敢講隻隻都係大話精,不過人地未拎獎時又唔爆,依家拎咗獎項,又出黎抽水爆料,呢隻就正一係死飛雞
無腦飛雞,豪門阿姨邊會理你d cheap 雞?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仙劍奇俠傳叄 於 2021-1-12 01:20 PM 發表

前國泰空姐阿Sa早年開「Smart Travel」YouTube頻道,去年在直播爆航空界秘聞,講起最討厭明星乘客大受歡迎。昨日YouTuber阿Sa又開咪,講起張振朗及龔嘉欣。

張振朗近年被TVB力捧上位,去年拎飛躍進步男藝員,今年再奪「最受歡迎電視男角色」,他在台上眼濕濕講得獎感言,講到「我家人教導我一定要識尊重別人,別人先識尊重你」。

阿Sa坦言本身對張生沒太大好感,大爆有一位朋友 ...
D,又係聽人講,有冇 fact check 先

回覆 引用 TOP

呢d人,拿人d野做彈藥。。。有咩資格話人修養有問題。。。

回覆 引用 TOP

龔嘉欣太令人尊敬

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

回覆 引用 TOP

咪又係飛雞一隻

回覆 引用 TOP

信毒果、得智障

回覆 引用 TOP

純粹抽水推高YoutUbe點擊,證明張生正式上位唔再係老翻chilam

回覆 引用 TOP

垃圾Mk仔張振朗,以為自己係男神,超難頂

同飛雞見鬼就腿張開差不多姐

回覆 引用 TOP

毒果又化名作文老屈!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海島進擊的豬豬 於 2021-1-13 02:46 AM 發表

垃圾Mk仔張振朗,以為自己係男神,超難頂
張奧雲?(佢洋名叫Owen)
張馬雲就有份

回覆 引用 TOP

隔夜飛雞文宣

回覆 引用 TOP

用客人既名做大喇叭,抬高自己呃like

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仙劍奇俠傳叄 於 2021-1-12 01:20 PM 發表

前國泰空姐阿Sa早年開「Smart Travel」YouTube頻道,去年在直播爆航空界秘聞,講起最討厭明星乘客大受歡迎。昨日YouTuber阿Sa又開咪,講起張振朗及龔嘉欣。

張振朗近年被TVB力捧上位,去年拎飛躍進步男藝員,今年再奪「最受歡迎電視男角色」,他在台上眼濕濕講得獎感言,講到「我家人教導我一定要識尊重別人,別人先識尊重你」。

阿Sa坦言本身對張生沒太大好感,大爆有一位朋友 ...
飛雞 sa,我以為係......

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]