• 瀏覽: 14,362
  • 回覆: 122
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:23 PM 提升
兩個啲戲都ok喎!
我個人覺得佢哋交足功課,
好專業。

☑花生
☑凳仔
☐睇戲

回覆 引用 TOP

張振郎好明顯世界仔,不是馬明那丠本身人品好,似sales.最差係演技浮誇和冇身型,但刷鞋上位太快做男一,演技根本未入流。

所謂u tuber咪一樣,夠唔夠踩華哥發哥?

維持社會安定繁榮!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2021-1-12 09:42 PM 發表

所以冇幾多人喜歡張振朗
錯,高層喜歡,所以好多角式做,只是觀眾不喜歡。老細喜歡就得。

回覆 引用 TOP

搶查小欣、梁思浩飯碗,攬炒之嘛

回覆 引用 TOP

飛雞咩都知咁

回覆 引用 TOP

毒果新聞,當笑話一則或者當佢講緊反話就可以了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仙劍奇俠傳叄 於 2021-1-12 01:20 PM 發表

前國泰空姐阿Sa早年開「Smart Travel」YouTube頻道,去年在直播爆航空界秘聞,講起最討厭明星乘客大受歡迎。昨日YouTuber阿Sa又開咪,講起張振朗及龔嘉欣。

張振朗近年被TVB力捧上位,去年拎飛躍進步男藝員,今年再奪「最受歡迎電視男角色」,他在台上眼濕濕講得獎感言,講到「我家人教導我一定要識尊重別人,別人先識尊重你」。

阿Sa坦言本身對張生沒太大好感,大爆有一位朋友 ...
好明顯係抽水G。

回覆 引用 TOP

呢條張男子點睇都咁乞人憎

回覆 引用 TOP

仲似為佢同人好熟,原來全部聽人講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hdaccounting 於 2021-1-13 12:16 PM 發表

張振郎好明顯世界仔,不是馬明那丠本身人品好,似sales.最差係演技浮誇和冇身型,但刷鞋上位太快做男一,演技根本未入流。
你講得好啱
張振朗係擦鞋叻果種人
份人就應該冇馬明咁有內涵咁有修養

回覆 引用 TOP

Fake news

回覆 引用 TOP

聽下咪算,唔使當真,呢條阿sa 啲料,又係聽返嚟,我都可以虛構N個朋友親戚

回覆 引用 TOP

又想賺view做話題,咁L cheap

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hdaccounting 於 2021-1-13 12:16 PM 發表

agree

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]