• 瀏覽: 14,853
  • 回覆: 122
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:23 PM 提升
飛雞想抽水

回覆 引用 TOP

呢條友仔一向睇佢吾順眼 連出道都系靠似張智霖先上到位 完全無左自己

回覆 引用 TOP

見到佢個格,都估到佢嘅為人!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chandaiman05 於 2021-1-13 06:44 PM 發表

agree
冇外型,冇演技

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仙劍奇俠傳叄 於 2021-1-12 01:20 PM 發表

前國泰空姐阿Sa早年開「Smart Travel」YouTube頻道,去年在直播爆航空界秘聞,講起最討厭明星乘客大受歡迎。昨日YouTuber阿Sa又開咪,講起張振朗及龔嘉欣。

張振朗近年被TVB力捧上位,去年拎飛躍進步男藝員,今年再奪「最受歡迎電視男角色」,他在台上眼濕濕講得獎感言,講到「我家人教導我一定要識尊重別人,別人先識尊重你」。

阿Sa坦言本身對張生沒太大好感,大爆有一位朋友 ...
賤男不值一提

回覆 引用 TOP

飛雞都係甘,有分咩?

回覆 引用 TOP

死哨牙妹死矮仔朗

回覆 引用 TOP

都係想刷下view姐

回覆 引用 TOP

無憑無據任講,基本上唔需成本(斷估張振朗唔會告佢),我偏向相信呢位前空姐想呃Like同搏點擊率多啲。

The backhand makes him different; his mentality makes him special.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhj 於 2021-1-12 05:29 PM 發表

見高拜見低踩但 1d證據都無,真係算9數啦
人品呢啲嘢好容易睇啫,所謂「物以類聚人以群分」,你睇龔嘉欣同黎耀祥都friend,佢同翠如、阿蕭關係都唔錯。龔嘉欣行得埋呢堆,人品應該唔會差得去邊。

張振朗同王浩信、蔡思貝群得埋,自己諗啦,王浩信出名「渣男」,經常同同劇女拍檔有嘢。蔡思貝出咗名人肉發電機。

湖海洗我胸襟,河山飄我影蹤,雲彩揮去卻不去,人生休說苦痛。
飛雞心地唔好要踩人

回覆 引用 TOP

吾奇,張掁朗似擦鞋仔。物以類聚,佢Friend 蔡C杯及信號王,C杯fd 何硬屎,賴慰玲 fd C杯。

回覆 引用 TOP

全部又係「聽講」當秘笈

佢咁講會否被告誹謗⋯⋯

引用:
原帖由 仙劍奇俠傳叄 於 2021-1-12 01:20 PM 發表

前國泰空姐阿Sa早年開「Smart Travel」YouTube頻道,去年在直播爆航空界秘聞,講起最討厭明星乘客大受歡迎。昨日YouTuber阿Sa又開咪,講起張振朗及龔嘉欣。

張振朗近年被TVB力捧上位,去年拎飛躍進步男藝員,今年再奪「最受歡迎電視男角色」,他在台上眼濕濕講得獎感言,講到「我家人教導我一定要識尊重別人,別人先識尊重你」。

阿Sa坦言本身對張生沒太大好感,大爆有一位朋友 ...
垃圾飛支憑乜野批評人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]