• 瀏覽: 14,849
  • 回覆: 122
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:23 PM 提升
引用:
原帖由 hum~ 於 2021-1-14 08:18 AM 發表

全部又係「聽講」當秘笈
擺到明「吹水」咁吹啦。始終「娛樂新聞」=「八卦新聞」=茶餘飯後愛來打牙鉸傾偈用嘅,係咪真相唔重要,重要係夠juicy,有得up。

湖海洗我胸襟,河山飄我影蹤,雲彩揮去卻不去,人生休說苦痛。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不問世事的和尚 於 2021-1-14 10:08 AM 發表

佢咁講會否被告誹謗⋯⋯
咁要睇佢講嘅係咪事實咯。如果係就吹佢唔脹。誹謗嘅前提係「不實陳述」。

湖海洗我胸襟,河山飄我影蹤,雲彩揮去卻不去,人生休說苦痛。

回覆 引用 TOP

又係傳!傳!傳!唔好意思,我都識識地張生但又唔係好熟果種,點都好過你朋友見佢一兩面又唔識,更加上呢個所謂前空姐都唔知乜人亂咁批評,張生份人感覺都冇乜特別話囂張見高拜見低踩,唔好人講你又傳傳傳!搏收視都唔好做啲損人利己既嘢!咁好賤格!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仙劍奇俠傳叄 於 2021-1-12 01:20 PM 發表

前國泰空姐阿Sa早年開「Smart Travel」YouTube頻道,去年在直播爆航空界秘聞,講起最討厭明星乘客大受歡迎。昨日YouTuber阿Sa又開咪,講起張振朗及龔嘉欣。

張振朗近年被TVB力捧上位,去年拎飛躍進步男藝員,今年再奪「最受歡迎電視男角色」,他在台上眼濕濕講得獎感言,講到「我家人教導我一定要識尊重別人,別人先識尊重你」。

阿Sa坦言本身對張生沒太大好感,大爆有一位朋友 ...
佢未紅嗰時係屯門舒適堡, 佢個人冇乜野,又唔係特別串.

回覆 引用 TOP

吃瓜,有的明星真的是螢幕前面是一個的樣子,螢幕後面又是一個樣子,哎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 湖海洗我胸襟 於 2021-1-14 01:07 AM 發表

人品呢啲嘢好容易睇啫,所謂「物以類聚人以群分」,你睇龔嘉欣同黎耀祥都friend,佢同翠如、阿蕭關係都唔錯。龔嘉欣行得埋呢堆,人品應該唔會差得去邊。

張振朗同王浩信、蔡思貝群得埋,自己諗啦,王浩信出名「渣男」,經常同同劇女拍檔有嘢。蔡思貝出咗名人肉發電機。
你咁講嘅張振朗其實依家同黎耀祥拍緊野
咁不如睇下之後會再發生咩事

回覆 引用 TOP

曱甴最愛打嘴炮, 又一例證!

一奏朝驚裂國瘋 八方阿斗挺哥窮
秦城拿下亡國賊 氣煞主宮臉何容
陣前失掉狼嘶嚎 圍城只有外著湧
迢迢千里洋城箭 和平背后盡張弓
青山依舊長城在 歷盡奸雄血濺濃
往昔三桂扶清帝 如今小將畫葫樽
百載沉鬱洋人弄 奴兒倒豎扮裝蔥
觔斗翻起亡國夢 數典忘祖己技窮

回覆 引用 TOP

張生真係要學吓嘢,做到公司上上下下都尊重,一視同仁

回覆 引用 TOP

死無對證

回覆 引用 TOP

聽人講...聽人講...
咩都聽人講,然後自己不用負責任
咁我都可以講啦

回覆 引用 TOP

老吹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 叮叮123 於 2021-1-12 05:28 PM 發表

龔嘉欣為事業放棄愛情,關呢位空姐乜嘢事呢?至於張振朗,又唔係親眼見,又係聽朋友講,如何證實佢真係"見高拜見低踩"呢?呢篇報導真係睇完就算
重點係有無呢個所謂老臨朋友都係疑問

回覆 引用 TOP

YouTuber?

回覆 引用 TOP

傳聞證據

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-15 09:01 AM 發表

傳聞證據
作文就作文啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]