• 瀏覽: 1,312
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
我做了化療第一針,大概10天後第二針。

昨天醫院打電話來,話我白血球有啲低,叫我食奶粉。拿拿林去買咗Prosure

發覺原來 Prosurx, Oral Impacx 藥房買都幾貴吓。

上網買,inutrionhx.com 好似最平,不過唔知可唔可靠?

Carousell 啲人賣,平幾十,但又係知可唔可靠?

畢竟每月奶粉錢都要二三千,請問各位係邊度買划算啲? 謝謝!

旋轉拍賣網保康速5元一包試用裝(半杯裝)是最抵
試用裝一袋有10包
趕住用就藥房買
有閒情就拍賣網買

回覆 引用 TOP

師兄你可以上雅培個網登記,佢會寄一包試用裝比你同有張優惠卷,萬寧買可以買2送2,好似一個地址定身份證可以用一次,我舊年9月化療果陣仲有,唔知而家仲有冇,另外,我仲有一罐保康速,全新未開,師兄如果唔介意可以送比你,你可以pm我,介意就算啦,港島先比到。

是情是愛?
是緣是痛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mrrockstar 於 2021-1-12 04:00 PM 發表

昨天醫院打電話來,話我白血球有啲低,叫我食奶粉。拿拿林去買咗Prosure

發覺原來 Prosurx, Oral Impacx 藥房買都幾貴吓。

上網買,inutrionhx.com 好似最平,不過唔知可唔可靠?

政府醫院藥房都好似平喎

唔該晒 各位

回覆 引用 TOP

先多謝你。 我暫時負擔ok. 那一罐可送給更有需要的病友, 謝謝。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哈囉高湯圓 於 2021-1-16 12:45 PM 發表

政府醫院藥房都好似平喎
不是藥房。係小賣部
其實度度差不多價錢

回覆 引用 TOP

樓主如果懷疑二手市埸或其他人送贈

就直接代理商網購或屈記萬記

因街上藥房貨品有機會不明來歷
一樣有二手野

回覆 引用 TOP

就算屈記萬記買

一樣有機會買到其他顧客買回去又退返來的貨

自己執生

回覆 引用 TOP

我十月做了血幹移植,而家冇飲,重有一盒加幾包oral impacx, 可送你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mrrockstar 於 2021-1-12 04:00 PM 發表

我十月做了血幹移植,而家冇飲,重有一盒加幾包oral impacx, 可送你,可聯絡我

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]