• 瀏覽: 73,832
  • 回覆: 186
  • 追帖: 4
呢幾日都係得幾度 次Q次一沖涼就沖唔停 完全唔想閂個花灑 水費煤氣費一定好貴

引用:
原帖由 元朗歌神 於 2021-1-12 05:28 PM 發表

呢幾日都係得幾度 次Q次一沖涼就沖唔停 完全唔想閂個花灑 水費煤氣費一定好貴

https://jdailyhk.com/wp-content/uploads/2020/09/台灣正妹林襄著衫沖涼-1068x623.jpg
用儲水式熱水爐嘅朋友表示憤怒!

同意

回覆 引用 TOP

佢對...........佢對.............

佢對沖涼好係好唔認真    竟然著住衫

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-1-12 05:32 PM 發表

你將入屋大水制較細點,花灑頭改用節水式,你會多了3成熱水用的

軟綿綿
白白淨
滑嘟嘟
爽Y Y

回覆 引用 TOP

醉翁之意 …

回覆 引用 TOP

儲水式表示 每次沖涼時間得5分鐘

如果同佢一齊沖涼😘水費煤氣費5千都抵啦

引用:
原帖由 Ohayoungfocus 於 2021-1-12 06:08 PM 發表

儲水式表示 每次沖涼時間得5分鐘
煲埋水+面盆囉😀

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^

回覆 引用 TOP

可以同呢條咁靚嘅囡囡一齊沖涼就算沖凍水涼都無問題

引用:
原帖由 元朗歌神 於 2021-1-12 05:28 PM 發表

https://jdailyhk.com/wp-content/uploads/2020/09/台灣正妹林襄著衫沖涼-1068x623.jpg
100%同意
但肯定平過去Sauna

回覆 引用 TOP

卅年前我愛上揼骨其實就係呢個原因🤪

回覆 引用 TOP

傻女,沖涼做乜着衫. 要除晒先衝得乾淨㗎 !

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-1-12 05:32 PM 發表

當年小弟係15L 3000W儲水式,較細尐出水,係可以長沖長有熱水,當然出水量係好小,只係僅僅夠沖涼。
依家係8000W 即熱式,用慳水花灑沖幾耐都得,爽!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]