• 瀏覽: 5,965
  • 回覆: 113
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-1-17 10:31 AM 移動
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-12 11:59 PM 發表

讀唔到書果班男人,肯定冇個本事,我好肯定同你地講,學識少乜柒都唔識,書都唔睇多本既男人一定十有八九從事埋D低下階層工作,例如地盤狗、保安之類。唔好再話咩"低學歷都有叻人"之類廢話,你咁講同打飛機冇分別。就好似話六合彩都有人中一樣但萬中無一。

回覆 引用 TOP

黑鮑a發善心開post比人發洩狂插,鑑定完畢。謝謝樓主

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2021-1-13 04:13 AM 發表

喂,你唔係話退出香討嘅咩?做乜今日又發膠 post 㗎?講完就算?咁搞笑嘅你?

退出左都可以復出
復出又可以再退出
退出可以係為左復出
復出又可能有一日會退出
有人復出好快又退出
有人退出後又再復出
亦有人退出後唔再復出

但也不少低學歷但做生意唔錯既男人……

----------
^.^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-12 11:59 PM 發表

讀唔到書果班男人,肯定冇個本事,我好肯定同你地講,學識少乜柒都唔識,書都唔睇多本既男人一定十有八九從事埋D低下階層工作,例如地盤狗、保安之類。唔好再話咩"低學歷都有叻人"之類廢話,你咁講同打飛機冇分別。就好似話六合彩都有人中一樣但萬中無一。
見好多所謂大學生出來都系做你講果a低下階層工種播

回覆 引用 TOP

樓主係高學歷處男,可憐

回覆 引用 TOP

引用:

一定有人用李嘉誠反擊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一片天 於 2021-1-13 02:43 AM 發表

低學歷男是否會註定孤獨終老?
死老鼠都會遇到盲貓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-13 11:11 AM 發表

退出左都可以復出
復出又可以再退出
退出可以係為左復出
復出又可能有一日會退出
有人復出好快又退出
有人退出後又再復出
亦有人退出後唔再復出
樓主你每次出帖都有似有位老人家跟住你
你係唔為得罪過佢?

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

咁點都好過住公屋大學無業男,語言能力差,又冇return home 咭。父母攞綜援。

回覆 引用 TOP

🐷搵幾多錢一個月?

回覆 引用 TOP

引用:

分析得好有風格啊
好奇你每月揾幾錢,揸咩車,住咩樓?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]