• 瀏覽: 5,966
  • 回覆: 113
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-1-17 10:31 AM 移動
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-12 11:59 PM 發表

讀唔到書果班男人,肯定冇個本事,我好肯定同你地講,學識少乜柒都唔識,書都唔睇多本既男人一定十有八九從事埋D低下階層工作,例如地盤狗、保安之類。唔好再話咩"低學歷都有叻人"之類廢話,你咁講同打飛機冇分別。就好似話六合彩都有人中一樣但萬中無一。
暴大嗰班有冇本事?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-12 11:59 PM 發表

讀唔到書果班男人,肯定冇個本事,我好肯定同你地講,學識少乜柒都唔識,書都唔睇多本既男人一定十有八九從事埋D低下階層工作,例如地盤狗、保安之類。唔好再話咩"低學歷都有叻人"之類廢話,你咁講同打飛機冇分別。就好似話六合彩都有人中一樣但萬中無一。
唔好咁話班曱甴啦,佢地隻隻唔係弱智就精神病,你估佢地唔想讀書嘅咩,唯有希望佢地坐監嗰陣努力啲啦

香港曱甴,時代垃圾
屎袋曱命,無謂戇居

回覆 引用 TOP

引用:

通常讀書越多,越蠢,生存能力越低
當然吾排除有啲天生蠢連讀書既能力都冇
呢個時代只有生物錬最低層先需要靠讀書向上爬

引用:

放心, 衰唔得過做曱甴

回覆 引用 TOP

引用:

讀唔到書但做工程判頭,月入$10-20萬多的是,佢地多數識人情世故,你見識太少了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Al2021AI 於 2021-1-13 03:58 AM 發表

地盤搵到錢㗎
幾多大學生响地盆做,佢地老細都係低學歷!

低學歷=搏士以下學歷,都叫低學歷

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-13 11:11 AM 發表

退出左都可以復出
復出又可以再退出
退出可以係為左復出
復出又可能有一日會退出
有人復出好快又退出
有人退出後又再復出
亦有人退出後唔再復出
而你媽咪就係因為有你呢個仆街仔,結果係咁俾人出。

去食葯啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 opclk99 於 2021-1-13 09:34 PM 發表

流主靠讀書向上爬極都係生物錬最低層
佢要靠嘅係輪迴,唔係讀書。

好明顯,佢呢一世做人都係把撚。

引用:
原帖由 元朗雞地前住戶4 於 2021-1-13 09:40 PM 發表

佢要靠嘅係輪迴,唔係讀書。

好明顯,佢呢一世做人都係把撚。
你太中肯了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-13 01:36 PM 發表

嗰個咩opclk狗狗吖嘛,條公屋狗精神有問題架,我串佢一句佢就去我啲帖到吠足幾版,仲要吠埋啲無厘頭九唔搭八既野,痴線佬黎
雖然你講野有時膠膠地 但我唔認為需要追殺你
佢串人就得 人串佢就發哂癲
不過佢比人炒左 被迫退休
有少少問題唔出奇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2021-1-13 04:01 AM 發表

佢結到婚就唔會痴到而家咁啦!
哈哈

回覆 引用 TOP

但讀左書咁耐,有冇邊科係教人點搵錢架?

回覆 引用 TOP

港女白鴿眼註定孤獨終老

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]