• 瀏覽: 5,972
  • 回覆: 113
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-1-17 10:31 AM 移動
讀唔到書果班男人,肯定冇個本事,我好肯定同你地講,學識少乜柒都唔識,書都唔睇多本既男人一定十有八九從事埋D低下階層工作,例如地盤狗、保安之類。唔好再話咩"低學歷都有叻人"之類廢話,你咁講同打飛機冇分別。就好似話六合彩都有人中一樣但萬中無一。

又來on9無限大!

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-12 11:59 PM 發表

讀唔到書果班男人,肯定冇個本事,我好肯定同你地講,學識少乜柒都唔識,書都唔睇多本既男人一定十有八九從事埋D低下階層工作,例如地盤狗、保安之類。唔好再話咩"低學歷都有叻人"之類廢話,你咁講同打飛機冇分別。就好似話六合彩都有人中一樣但萬中無一。
地盤揾錢多過你啦妒忌呀!??

建議樓主結婚之前一定要考牌

低學歷男是否會註定孤獨終老?

天是蔚藍的
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-12 11:59 PM 發表

唔會掛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ouph2003 於 2021-1-13 01:25 AM 發表

地盤揾錢多過你啦妒忌呀!??
地盤搵到錢㗎

引用:
原帖由 一片天 於 2021-1-13 02:43 AM 發表

低學歷男是否會註定孤獨終老?
唔一定喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 opclk99 於 2021-1-13 03:36 AM 發表

流主uk 野雞degree 1.56m身高仲失業,應否會註定孤獨終老?
好靚會有人孤獨終老,好醜樣也會有人孤獨終老,所以唔一定。

引用:
原帖由 冬寒珍貴的理想 於 2021-1-13 02:03 AM 發表

建議樓主結婚之前一定要考牌
佢結到婚就唔會痴到而家咁啦!

引用:

隔日就開D憨鳩 post ,做乜啫,今日又俾 “低學歷“ KO 咗你呀?又玻璃心呀?

真失敗

引用:
原帖由 Al2021AI 於 2021-1-13 04:01 AM 發表

好靚會有人孤獨終老,好醜樣也會有人孤獨終老,所以唔一定。
咁好"賤"同有精神病呢?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

喂,你唔係話退出香討嘅咩?做乜今日又發膠 post 㗎?講完就算?咁搞笑嘅你?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]