• 瀏覽: 15,547
  • 回覆: 52
  • 追帖: 3
本主題由 青森冬雪 於 2021-1-13 12:49 PM 移動
見到好多少婦都搵到男伴 , 佢地應該同老公共識 , 唔干涉對方

有 d 少婦好主動 , 又大膽 , o係公司溫仔 , 同公司男同事行得好埋 , 班男同班要出街做野 , 經常出出入入工作自由 , 同少婦聲稱出街做野 , 但應該係去左 happy , 返到黎就扮工作 , 男的成日話要方便就手兼無手尾 , 應該係講緊公司既少婦

有 d 少婦 2x歲 , 其實真係唔差

逢帖必膠

回覆 引用 TOP

咁你想點?

引用:
原帖由 沉默的煙灰 於 2021-1-13 10:32 AM 發表

咁你想點?

咪係!唔狗衝掛住出貼

回覆 引用 TOP

樓主應該食唔少……………………檸檬!

引用:
原帖由 ust3 於 2021-1-13 08:26 AM 發表

見到好多少婦都搵到男伴 , 佢地應該同老公共識 , 唔干涉對方

有 d 少婦好主動 , 又大膽 , o係公司溫仔 , 同公司男同事行得好埋 , 班男同班要出街做野 , 經常出出入入工作自由 , 同少婦聲稱出街做野 , 但應該係去左 happy , 返到黎就扮工作 , 男的成日話要方便就手兼無手尾 , 應該係講緊公司既少婦

咁你睇實啲你老婆喇

吃不到的葡萄.........................

回覆 引用 TOP

都系中出即飛啫!

回覆 引用 TOP

好多少婦都想搵食

人妻緊係好食啦
冇套中出,技術一流,大肚自理

夠成熟但仍嫩口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ust3 於 2021-1-13 08:26 AM 發表

剃人眼眉者,人必剃其眼眉

回覆 引用 TOP

引用:

吓…樓主未試過㗎,食過番尋味㗎🤪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ust3 於 2021-1-13 02:44 PM 發表

好多少婦都想搵食
麻煩比少婦電話我

引用:
原帖由 Toto1314 於 2021-1-13 04:22 PM 發表

麻煩比少婦電話我
X2

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右