• 瀏覽: 2,090
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
有冇人在wfh期間 收offer等等!請師兄提供資料!謝謝。

有呀

引用:
原帖由 呀bird 於 2021-1-13 11:41 AM 發表

有呀
你指offer?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ic陳 於 2021-1-13 11:25 AM 發表

有冇人在wfh期間 收offer等等!請師兄提供資料!謝謝。
當然會出OFFER 啦, 佢地每日都有人返工的

引用:
原帖由 吳嘉晉好波 於 2021-1-13 12:27 PM 發表

當然會出OFFER 啦, 佢地每日都有人返工的
局出信!是否比署耐?但局大過署?局工作效率 慢之原因?上網看署勁快完成見工請人手續!

引用:
原帖由 ic陳 於 2021-1-13 01:01 PM 發表

局出信!是否比署耐?但局大過署?局工作效率 慢之原因?上網看署勁快完成見工請人手續!
我見咗份政府文書助理。 十二月頭見 ,十二月尾已收到offer,前後都係三星期

引用:
原帖由 吳嘉晉好波 於 2021-1-13 01:03 PM 發表

我見咗份政府文書助理。 十二月頭見 ,十二月尾已收到offer,前後都係三星期
教育局!昨年六月頭見!D程序仲做緊!我肯定係署請你

引用:
原帖由 ic陳 於 2021-1-13 01:05 PM 發表

教育局!昨年六月頭見!D程序仲做緊!我肯定係署請你
對,係一般職系處 😊

引用:
原帖由 呀bird 於 2021-1-13 03:58 PM 發表

對,係一般職系處 😊
局!人手多反而程序慢!政府令人費解

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呀bird 於 2021-1-13 03:58 PM 發表

對,係一般職系處 😊
咪玩啦
一般職系處係under公務員事務局
一個sub branch only
Not even a department, or a Bureau

引用:
原帖由 goman666 於 2021-1-14 12:34 AM 發表

咪玩啦
一般職系處係under公務員事務局
一個sub branch only
Not even a department, or a Bureau
唔熟架構, 答時冇諗咩野, 如果有令人誤會, 請勿見怪 🙏

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]