• 瀏覽: 3,178
  • 回覆: 87
  • 追帖: 1
有師兄報料,新客的話要今年消費二十萬可以今年有snoopy,如果是真的,我會咁玩:
先來moonwatch 一新一舊
再加隻seamaster diver 300
最後就可以揀AP8 或Worldtimer 或007(睇你自己鐘意咩款,同有咩貨揀)

應該夠二十萬了!不過職員師兄可否確認一下?  @kennykmlee 飛雲你的機會又來了!

#不喜勿插,要插就插敎主
#二十萬完全冇難度
#一隻WG已經達標,買四十萬喺咪兩隻snoopies😅

精選汽車
20 今年內應該唔得
除非佢年產過萬隻

回覆 引用 TOP

尖沙咀某佛有現貨

Rolex Moment
引用:
原帖由 張柏蚊 於 2021-1-13 12:50 PM 發表

尖沙咀某佛有現貨
幾$

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-1-13 12:26 PM 發表

有師兄報料,話今年消費二十萬可以今年有snoopy,如果是真的,我會咁玩:
先來moonwatch 一新一舊
再加隻seamaster diver 300
最後就可以揀AP8 或Worldtimer 或007(睇你自己鐘意咩款,同有咩貨揀)

應該夠二十萬了!不過職員師兄可否確認一下?  @kennykmlee 飛雲你的機會又來了!

#不喜勿插,要 ...
你估我係印銀紙架,舊年比到7007我已經達標啦⋯⋯今年又玩過,每年比一隻我,我應該一世都等等等........。我今年期待隻pp應該易啲達到。人生第一隻亦可能係唯一一隻pp。

你問幾錢?
相信答案一早在大家心中

Rolex Moment

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kennykmlee 於 2021-1-13 01:01 PM 發表

你估我係印銀紙架,舊年比到7007我已經達標啦⋯⋯今年又玩過,每年比一隻我,我應該一世都等等等........。我今年期待隻pp應該易啲達到。人生第一隻亦可能係唯一一隻pp。
乜你唔係咩?!😱我真係以為你印銀紙㗎咋😉新客咋,你都唔喺,你有我使咩要呢D?!不過曰奧同iphone 先!嗱咁我叫彼得唔使排5711了,你自己話唔要🤣🤣🤣

咁攪法,吾同佢玩啦

引用:
原帖由 米赫洛域 於 2021-1-13 01:19 PM 發表

咁攪法,吾同佢玩啦
米兄,你好,冇人知,我見呢到悶悶咪玩下,咁之前都係要消費先會有

引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-1-13 01:22 PM 發表

米兄,你好,冇人知,我見呢到悶悶咪玩下,咁之前都係要消費先會有
每年計,吾夠佢玩

引用:
原帖由 米赫洛域 於 2021-1-13 01:24 PM 發表

每年計,吾夠佢玩
新客呀,你都唔係,你又要snoopy?

引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-1-13 01:25 PM 發表

排左隊咁

引用:
原帖由 米赫洛域 於 2021-1-13 01:26 PM 發表

排左隊咁
有咩嘢買過,除左吹鷄005🤣

引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-1-13 01:25 PM 發表

就係嗰日偷雞,去BT睇snoopy,順便入埋隻005

引用:
原帖由 小薯阿伯 於 2021-1-13 01:27 PM 發表

有咩嘢買過,除左吹鷄005🤣
阿伯咪笑我啦!最多沖杯珈琲你飲

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]