• 瀏覽: 14,224
  • 回覆: 110
  • 追帖: 3
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-1-17 10:31 AM 移動
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-13 02:39 PM 發表

好多女人明明經常post同朋友食野相,行山相,同學/同事聚餐相都post但永遠唔會post自己既男朋友上嚟,唔知既以為佢地係單身。

其實佢地係咩諗法?相反男人多數有女朋友都會公開,除非不嬲冇玩開社交平台先唔會特登公開 相。
你係咪儍架,擺哂相 重點 食仔 呀? 重有機會 吊金龜 架!

官宣左仲點收兵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-13 02:39 PM 發表

好多女人明明經常post同朋友食野相,行山相,同學/同事聚餐相都post但永遠唔會post自己既男朋友上嚟,唔知既以為佢地係單身。

其實佢地係咩諗法?相反男人多數有女朋友都會公開,除非不嬲冇玩開社交平台先唔會特登公開 相。
要收兵架麻

回覆 引用 TOP

Add me 學生時代 社交論壇 都唔會加隔離嗰個同公司嘅人

習慣唔加冇特別,同埋隔離嗰個都冇要求, 隔離嗰個 要睇可以share畀佢冇所謂㗎冇嘢 唔見得光

反而 同事有問我都係答官方答案一向都唔得公司嘅同事

無論拍拖或是已結婚都有權利同自用認識其他人男或女

回覆 引用 TOP

唔 po費事比你知你唔係正印吖嘛~甘都要問??蠢豬~~~

回覆 引用 TOP

引用:

乜野叫私隱

回覆 引用 TOP

現在嘅世界,唔係淨係男出來玩偷食,女嘅一樣會尋刺激,趁後生對波未墮,肌肉未鬆弛呀!唔通等到七老八十先玩咩 ? 正常吖,如果個樣睇得嘅,搵幾個後備,被飛後唔洗會有斷籃日子。 有D仲主動撩你上埋床 !
唔係只有男人包二三奶時代啦 !樓主,你明白嘛

回覆 引用 TOP

有啲唔男唔女明明比人踢爆過好多次喺香討出膠po, 但係仲係要貼出嚟比人屌係咩心態?

回覆 引用 TOP

一來唔喜歡張揚感情狀況,二來未認定到另一半既關係,不過都係睇個人性格係咪低調

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>

回覆 引用 TOP

臭雞黎

回覆 引用 TOP

有咩問題,生理的確有需要

回覆 引用 TOP

未婚不想透露於人前~

回覆 引用 TOP

引用:

因為睇唔起自己另一半。你帶住隻seiko 會唔會擺上網? 你帶住隻RM會唔會擺上網?

引用:
原帖由 DubbyPoon 於 2021-1-14 12:46 PM 發表

因為睇唔起自己另一半。你帶住隻seiko 會唔會擺上網? 你帶住隻RM會唔會擺上網?
what is RM

好出奇咩🤫
識個女性朋友搵左個老細
佢話大家都係失婚人士
各自有讀緊中學以上既仔女
多年來連一張相
都無公開過俾班朋友睇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]